Civci 40 haftası dolupta 30 saat doğurmaya çalışan ve suni sancı alip bebegin kakasini yapması sonucu sezeryane alınan insan var. Sabirsizliktan degil işte o olması gereken sezeryan. Sen zaten normal doğuracak olsaydın emin ol bebek 38 39 da gelirdi. Anlatabildim mi? Sancin olur açılman olur hopp gider doğurursun oyle ınsana kim zaten gel seni sezeryan yapayım der? Ama kişi 40 haftayı doldurmuş doktor diyor ki haftaya seni sezeryane alcam dinleyen varmi? Yaziyor internete doğumu nasil baslatayim . Onun gibi 10 tane salakta akıl veriyor hurma ye bilmemne yap die. Allah aşkına olacak iş mi? Ben sadece diyorum ki bazi seyleri zorlamanın anlamı yok. sezeryan tecruben kötü olmuş olabilir bu herkeste oyle olacak diye bisey yok normal dogum yapıp bagirsak fıtığı olan mi dersin idrarini tutamayan mi dersin veya dikişlerin üzerine oturamayan mi dersin yani o zaman sakin normal doğurmayın mi diyelim?? Boyle yaparak sezeryan olcak kişileri korkutuyorsunuz. Ben çocuğuma bin rezaletle kavusmusum. Simdi siz bana git normal doğur diyebilir mısınız? Ben bebegi mi riske atabilir.miyim ki bu yollardan geçmişsin aşılama ile hamile kalmışsın ben muhalefet olmak için konusmuorum burda bi sürü anne adayı var bunlari okuyup korkup ille de normal doğurayım diyip kendini ve bebeğini riske atıyorlar biliyorsun dimi bunu?