Ptozge Ozemmerdn doktoruna avil kullanmamda sakınca olup olmadığını sorar mısın? Cidden en iyi alerji ilacı bir danış derim
Ptozge Ozemmerdn hap🌸 Tabi hamileyken hatta yanlış hatırlamıyorsam 11-12 haftalık falandım kaşıntı başladığında
Ptozge Ozemmerdn hap🌸 Tabi hamileyken hatta yanlış hatırlamıyorsam 11-12 haftalık falandım kaşıntı başladığında
Ozemmerdn [bilinmeyen] hemen etki etti mi peki canim ben perisan oldum uyuyamiyrm hic alsam bebegime zarari olmz dimi
Ozemmerdn [bilinmeyen] hemen etki etti mi peki canim ben perisan oldum uyuyamiyrm hic alsam bebegime zarari olmz dimi
Ozemmerdn [bilinmeyen] canim zarari olmadi dimi bebegine hic iyi degil uyuyamyrm sinirlerim cok bozuldu. Alsam fayda gorur muyum
Ozemmerdn [bilinmeyen] canim zarari olmadi dimi bebegine hic iyi degil uyuyamyrm sinirlerim cok bozuldu. Alsam fayda gorur muyum
Ozemmerdn [bilinmeyen] canim zarari olmadi dimi bebegine hic iyi degil uyuyamyrm sinirlerim cok bozuldu. Alsam fayda gorur muyum [bilinmeyen] kremin ismi neydi canim
Mervenur_kcbs Ozemmerdn canım zaten kafana göre olma birşey yapma cildiyeye git hamile olduğunu söyle o tedavi Edicek hamileler farklı tedavi uygulanıyor