nursentlk evet vallaha ben varya odalara girer hickira hickira agalrdim esim yanimda degildi il disinda calisiydou ve beni orda insan yerine koyan yoktu doguma 58 kilo ile girdim 52 ile ciktim esim beni alip goturene kadar 48 49 kilo olmustum millet emzirme dobeminde alir ben verdim oakdarki midem kuculmuati bir kasik alir kalkardom sofrada benimle oturmazlardi kizim aglar diye sen bakamiyosun sen canini yakiyosun diyolardi odaya girer kizima yalvarirdim nolur aglama diye ve okadar cok yaktilarki canimi gorumcelerimi sevmeme ragmen hep dua ettim benim yasadiklarimin 10 kati annesinin gozleri onudne yasasin diye belki agir bir dua ama cabimi cok yakmisti gorumcemin kaynansi kaynanamin yaninda gorumcemin burnudnan getiriyo sesi cikmiyo geliyo simdi bana anlatiyo hakkimida hic bri zaman helal etmiyorum sen susma vallaha bak ben sustum ac uyuyodum 8 ay oksurdum cigerlerimde toz birikmiszature izleri gorunuyodu esimin dayisi evimize gelip en sonunda oksurmeme dayanmayip esimi arayip gel karoni gotur demisti esime soylemiyodum uzulmesin diye 1 bucuk sene neler yasadim ama simdi ben prensesler gibiymisim