Fulyag Heyecanlarim KEndimi bildim bileli suya düşkünüm kendimi böyle alıştırdığımdan bulantılarım geçtiği anda eski halime döndüm damacana yetişmiyor eve 😄
Heyecanlarim Hafizeevik şişe taşımak iyi aslında en azından kendinizi zorluyorsunuz, bunun bilincinde olmak guzel🖒
Aysecan 1.5 lt garantıde fazlası malesef ya 😔😢bi ara suyu hiç içmedim suyu aZalıyo dedi doktor kasılmalar goruyom dedi😒
Heyecanlarim Aysecan hiç yoktan iyidir 1,5 litre, bebeğin suyunu arttırmak için havuç suyunu öneriyorlar, bir deneye bilirsiniz...
tomurcukannesi Ben hamilelikten önce 1.5 litre ancak içiyodum ama hamile olduğumdan beri extra içesim var 2.5-3 litre kesin içiyorum bu yüzden 15. Haftam bitmek ğzere ama 2 kilo verdim kiloda almadım çünkü gün içinde sürekli içince yemek yerken erken doyuyorum
Heyecanlarim tomurcukannesi en iyisini yapiyorsunuz, migde de kabul ettikten sonra su içmek yemek yemekten daha önemli zaten.
Melegimveben Heyecanlarim amin bitanem çok sağol yok bulantım olmuyo çok şükür ama sudan midem bulanıyo 😥