songul_onur Eylul_ ben de aynı durumdayım canım geceleri lavaboya kalkarken alt tarafımdan sanki kemiklerim kırılıyor gibi sesler geliyor yürümekte zorlanıyorum artık
fsyhslg songul_onur bana da aynı şey oluyor ya kemiklerim çatırdıyor hep açılmam oluyor diye düşünüyordum ama bugün muayene oldum 0 açıklık:(
masalsii Eylul_ 36+3 üz benimde çok baskı oluyor bütün gün değil ama ara ara oluyor özellikle aksam ve geceleri artıyor ve karnımın içi ağrıyor gibi hissediyorum arada
Eylul_ songul_onur evet sol tarafta parmak ucu kadr bi nokta da . Herkese soryrm hic cvp alamamstm bu konuda. Bebegn elidir ayagdr diyenler var 😊
Arwen songul_onur ahh o kemikk dayak yemişimde kaburgam kırılmış gibi özelikle yatakta dönerken nasıl ağrı yapıyor 🙈 nefes alırken bile acıyor resmen 😅
Hayalanne Eylul_ canım normal bendede var 38haftalıgım 35ten beri var ne cok yat ne cok ayakta dur denge kur arada bir geçiyor bir basliyor 🤷🏻♀️
Arinarina Eylul_ bende 37+1 im aynı bendede var uykular haram oldu zor yuruyorm vajinamin kemikleri agrio
Hayalanne Eylul_ merak etme canım geçer bi süreye kadar tabi sonra gene baslar boyle geçiyo hamilelikler işte allah yardımcımız olsun 😊
Deletedmom627372 Eylul_ 37+0 olduk bizde bel ağrısı var alt tarafa baskı yapıyo bebek bazen yürüyemiyorum kemiklerim ağrıyo mide bulantısı başladı gece uykuları haram oldu kaburgalarım acıyo kasılmalar da cabası 🙄
Eliffzngn Aynı ağırları bende cekiyodum o haftalarda ama 38 e girdikten sonra baya hafifledi ayrıca ben pilates hamile yastığı ve magnezyumun çok faydasını gördüm bu süreçte yoksa uyumak resmen azap oluyodu
Arwen songul_onur 36 haftamdayım özellikle son bir haftadır mahvediyor beni🙈 bakalım ilerki haftalarda napıcaz
Arwen songul_onur benim karnımda sertleşme hep vardı 🙈 başta düşük tehlikem sonrasında erken doğum riskine dönüştü. Hamileliğimin başından beri kasıklarımda ağrı ve baskı ile ilerledi benim sürecim. Ama bel ağrısı çekmiyorum sadece sırtım çok ağrıyor
songul_onur Arwen hmm benim belimde var karnımda da sertleşme var, akıntım da arttı acaba doğum mu olacak🙊
Ozge52 36+3 günlüğüz bendede var baskı ve çatı ağrısı. Cuma günüde çatı muayenesi olucam. Çatı muayenesi yaptıran varmı?