Msglm14 Merhaba kızlar lohusa takımları hakkında fikir verebilir misiniz özellikle satın alanlar hangi siteden aldınız ben trendyolda vs baktım fakat başka önerdiğiniz, sayfalar var mı?? Yardımcı olur musunuz lütfen?
Busratm Msglm14 Ben trendyoldan 2 takım sipariş verdim. Markası siyah İnci. Daha gelmediği için yorum yapamıyorum ama yorumları gayet iyiydi.
BusraCasu Msglm14 İnstagram da lohusaavm diye bir site var ister 4 lü ( sabahlık gecelik elbise pijama takımı olarak ) istersen de ayrı ayrı alabiliyorsun gayet kaliteli ve güzel çeşitleri var bütçeye de uygun çeşit çeşit fiyatları var ben oradan aldım tavsiye ederim 🌷
Msglm14 fatos0202 bende kolay kullanabileceğim olsun istiyorum emzirme açısından vs gecelik aldınız mı peki
Msglm14 Mom9272 çok güzelmiş ya bende böyle alayım diyorum fakat gecelik te al falan diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Mom9272 Msglm14 normal bi pijama takımıda ayrıdan alıcam kuzum yedek olur hem buda foto çekılırken veya evde falan guzel olur dıye düşündüm
Msglm14 Mom9272 Birtane var evlenirken almıştım hiç kullanmadım attığın fotoğraftaki gibi alt üst pijama takımı bir tane daha alt üst alıcam fakat gecelik alma konusunda ksrsr veremiyorum açıkcası kimi al rahat olur diyor kimi gerek yok diyor arada kaldım aslında canım
Abgkrgz41 Mom9272 kumaşı faln nasıl tatlım ben şu irternet sitelerine güvenemiyorum bı turlu 🙄sen memnun kaldıysan bende alayim
Ipeku Bende bakiyorum bu ar kizlar Instagram’da lohusa sepeti vs var ama nasildir bilmem 😊 vede ne gerekirki tM setmi ne almamiz lazm acaba
Mom9272 Abgkrgz41 kumaşı gayet kaliteliydi bu modelin canım hangi modeli beğenirsen sorarsın kumaş özelliğini ben öyle yapmıştım bedeninde falan yardımcı oluyorlar kılonu söylediğinde