Tahinpekmezim Tansu36 Ben istanbul dogumlu anne baba karsli . 1 Senedirde evlilik nedeniyle kirklarelinde yasiyorum 😀
Babyboymom Tahinpekmezim nefes çalışması yap canım ben video çekiyorum youtube a koyuyorum yapmak isteyenler oluyor diye hareketleri yapmadan üç ayını doldur sonra başlarsın. https://youtu.be/v1U8rWuCQPY Bu son videom ama sen 14. Bulup ona git onu yap sadece nefes var. Orda anlattım ben izlersin 😊❤
Burcu16 Tahinpekmezim yok canım olmamıştı ama herkesin bünyesi bir değildir uzan bol bol doktor randevunda belli olur herşey panik yapma
Tahinpekmezim Babyboymom Siz siniz dimi bu videodaki ne kadar yararli bi bi video cekmissiniz saolun ☺
Elif1147 Tahinpekmezim yürüyüşü 3 aydan snra tavsiye ediyor doktorlar şimdi bu kadar yürümeniz fazla bol bol dinlenmelisiniz
Tahinpekmezim Elif1147 evet oyleymis herkes oyle diyor valla sabahi zor getirdim . Bugun bi doktora gitcem bakalim. Tesekkur ederim 😊
Tahinpekmezim Elif1147 @Anne3434_ Bebegim saglikli hersey yolunda bugun gittim kalp atislari bile baslamis dusuk tehlikem yok. Ama yorma kendini dedi cok fazla dinlen. 10 bin adim degilde 5 bin adim yap dedi 😀
Tahinpekmezim Anne3434_ Yapmiycam valla bi bisi olmadan atlatayimda şu haftayi ☺ Kanamam filan yok ama dun zorladim galiba agrim oluyor.
Tahinpekmezim Lonelinesss Bebegim saglikli hersey yolunda bugun gittim kalp atislari bile baslamis dusuk tehlikem yok. Ama yorma kendini dedi cok fazla dinlen. 10 bin adim degilde 5 bin adim yap dedi 😀
Lonelinesss Tahinpekmezim çok sevindim canım benim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bol bol dinlen
Tahinpekmezim Esraumit @Tansu36 @Babyboymom Bebegim saglikli hersey yolunda bugun gittim kalp atislari bile baslamis dusuk tehlikem yok. Ama yorma kendini dedi cok fazla dinlen. 10 bin adim degilde 5 bin adim yap dedi 😀
Tahinpekmezim Burcu16 @aesma Bebegim saglikli hersey yolunda bugun gittim kalp atislari bile baslamis dusuk tehlikem yok. Ama yorma kendini dedi cok fazla dinlen. 10 bin adim degilde 5 bin adim yap dedi 😀
Elif1147 Tahinpekmezim çok sevindim canım dkkat et kendine valla biraz yorulmaya gelmiyor hemen kasıklar ayrımaya başlıyor😭