Deletedmom317 Busra221 hic oneren olmadi kiwiyi cnm. Simdi alip pisman olmak var o yuzden tavsiye edilenlere bakiyorum
Sueda29 Deletedmom317 cnm ben manuel wee almştm parama yazık oldu.elektrkli almıycam güvenemiorm yine param heba olurmu diye.ben elimle sağıyorum
Deletedmom317 Sueda29 bende manuel aldim wee cok zor. Simdi esim elektrikli araştırıyorum. Sen emzirebiliyor musun kac haftalik bebegin
Mrv3dmr Piyasada en iyisi Ameda. Ama fiyatı 1.000₺ civarı. Durumunuz varsa alın hiç olumsuz yorum görmedim.
Sueda29 Deletedmom317 27 günlk canm emio ama hep değil bide uzun ememio seninde dediğin gbi güçsüz oldukları için erken doğdukları için.ben mamada veriorm üç saatte bir 60 cc.bazen iki saatte bir veriorm.sen mama yı bıraktınmı canım
Sueda29 Deletedmom317 wee bende bi damla süt bile çıkartmadı diyebilrm.elimle sağıp kaşıkla veriorm bazen emmeyince mecbur kalıyorm
hilal-ali32 Deletedmom317 Daha kullanmadım doğum yapmadığım için sadece kutusundan çıkarıp kontrol ettim çalışıyor mu diye LANSİNOH KOMPAKT Elektrikli göğüs pompası. Görümcem ebe hemşire yani bu işlerin içinde o tavsiye etti kendide bundan kullanmış
hilal-ali32 Tuba1 genelde evde bebeğiyle ilgilenecek çok kullanmayacak genelde sütünü direk memeden verecek kişilere tekli, çalışan gruba ise ikili öneriyorlar
-ikincikez-55 Deletedmom317 Lansinoh’ta cok iyi tabi bende wee baby var cok memnunum. Iyi yapmişsiniz alip iyi gunlerde kullanin 🤗
Pikola_findik Deletedmom317 diamond mama elmas 2 li aldım ben yorumları cok iyiydi 10 masaj 5 sağma özelliği bulunuyor🤗