Deletedmom317 Happykids te yazdim. Bide birdan sorayim dedim kizlar. Bebegim 35 haftalik dogdu emerken cok yoruluyor dr. Sagmami soyledi. Elle kullanilan izdirap gibi. Elektrikli kullanıp memnun kalanlar yazabilirmi
132025 Deletedmom317 ben de lansinoh kullandım elektrikli arkadaşım tavsiye etmişti 5 dakkada biberonu dolduruyordu o sağarken ama benimki dolmuyodu sütle de alakalı biraz
Busra221 Deletedmom317 bime gelen kiwi marka sağma makinasına da burda iyi diyolar dı 15 mayısta gelicekti fiyatta gayet uygun bi bak ben ce
Dua38 Mochi önerenler çoktu bende şuan onu araştırıyorum eller serbest şekilde sağabiliyormuş güzel bir ürüne benziyor kullanıcı yorumları da gayet güzel bi bak istersen cnm
Gulberk Deletedmom317 bu vakum şeklinde çekiyor pompa yapmıyorsun takıyorsun kendi vakum vakum sütü çekiyor basıp çeken bişe değil 100 TL fiyatı da
Ebrubayat Ameda marka almıştım ben memnun kaldım çalışıyodum 2 arkadaşımda kullandı memnun kaldılar çift tarafliydi
Semella Lansinoh 2 1 aldım kullanmak icin. Etrafımda herkeste var çalışan anneler bende öyleyim oldukca memnun herkes. Öneririm.
YagmrK Semella bende avent alacaktım ama maşallah teklisi 600 tl olunca lansinoh düşündüm o 300 tl.. 30. Haftalığım hala göğüslerimde ne şişme ne ağrı ne süt ibaresi var 😞 Lansinoh konusunda kararsızım bende
Elcinkarahan Ben Mamajoo aldım çok yakın bir arkadaşım kullanıyor inanılmaz memnun bende aldım heniz kullanmadım ama
hilal-ali32 Tuba1 genelde evde bebeğiyle ilgilenecek çok kullanmayacak genelde sütünü direk memeden verecek kişilere tekli, çalışan gruba ise ikili öneriyorlar
Deletedmom317 Busra221 hic oneren olmadi kiwiyi cnm. Simdi alip pisman olmak var o yuzden tavsiye edilenlere bakiyorum
rkykaraa Deletedmom317 bende mamajo aldim canim cok tavsiye ettiler masaj yaparak sagim yapma ozelligi falanda var