Turkannnk Kızlar doğum ücretleri paylaşılıyor ama bende unuttum sormayı doğum gece veya hafta sonu olursa ücretler nasıl oluyor bilginiz varmı benım gittiğim hastane kartal vera hastanesi normal 1700 sezeryan 2200 TL
SeymaTaylan Ayyse34 Elif Malçok gidiyorum canım ilgili bilgili ve güler yüzlü bir doktor ben çok memnunum
hulyatkknt Deleted5544 ve tabiki canan hanimin hastasisiniz ya bişi sorucam canan hanım ya da saadet hanım doğuma gece olsa geliyor mu birde canan hanimin sizde numarası falan var mı paylaşıyorlar mi
Deleted5544 hulyatkknt oradaki tüm doktorlar 800 tlye geliyorlar gece doğumuna. numarasını veriyorlar ama ben ihtiyac duymadım almadım ☺️
RuzgarsMommy hulyatkknt Hakan Gürbüz e gidiyorum ben cok memnunum 3 ayim kaldi doğuma da giriyor hastane nin 20 yıllık doktoru
Deleted5544 senathesena arkadasım cumartesi doğım yaptı 1750 tl ödediler. muhasebe 1750 diyo ama telefondakiler yanlıs söylüyo 2000 diyolarmıs. bana brosür verdi muhasebe ordada 1750 yazıyo
hulyatkknt Deleted5544 hahah tamamdır haftaya inşaallah saadet hanıma gidelim diyoruz da eşimle bu arada eşinizle girebiliyor musunuz içeri
ikizlerim_18 RuzgarsMommy bende Hakan gürbüz beye gidiyorum çok memnunum inşallah kizlarimi kucağıma alcam zaten bizim aile doktoru gibi birşey eltim görümcelerim hepsi onda doğum yaptı..Hemde ek ücret almadan gece gündüz geliyor doğuma
As-li-93 Çamlıca Medipol e giden varmı iki doktor arasında kaldım biri Nur Betül Tekiner diğeri Zeynep Akçöltekin🤔
Ayyse34 As-li-93 nur betül e gittim ama ben memnun kalmadım hiç güleryüz yok bende araştırma yapıp gitmiştim klasik şeyler söylüyor ezber yapmış hoşlanmadım ben
Semiha89 As-li-93 hastane ve doktorunuzu bir an önce belirleyin ben inanın hiç erken dogum riskim yoktu bir ufak kanama bile yaşamadım ona ragmen 31+4 de suyumun gelmesi ile dogumda buldum kendimi…
Semipermeable As-li-93 ya fiyatlar ne uygun.. ben de normal dogum 10bin kusur medikalpark -liv hastanesi. Acibadem i dusunemiyorum
ECeren Semipermeable okuyunca bnde aynı şeyi düşünüyorum bn mv medicalparka gidiyorum bizde aşşa yukarı 5 bin oluyor sezaryan 🤦🏼♀️
Deleted5544 arzuu3469 size biraz uzak ama gerçekten çok memnunum. hele de kendi aracınız varsa gitmenizi tavsiye ederim