Serpil02 Kazlar minnoş kızınıza bileklik yaptiysanzi eğer fotografini atarmisiniz altın künye hediye yapicakta annem modele karar veremedik
Esraorhan Serpil02 altın aldı başını gitti kuzum, zor vallaha 😊 bende oğluma istiyordum ama şu an çok mantıklı gelmiyor, çeyrek yarım daha mantıklı gibi 🤗
Greyy90 Serpil02 canım bende resmi yok ama kayınvalidem ve dayısı yaptırmış isimli künye bi resim gördüm sadece bi tarafı nazar boncuklu diğer tarafı uğur böcekli eşimin telinde tesadüfen görmüştüm😬 görmemiş gibi yapıyorum 🤪
sukayhanacar Serpil02 Canım benim eşim kuyumcu şuan evde ama yarın dükkana gittiğinde künye modellerini istiyim burdan atarım modelleri
Serpil02 Esraorhan canım eşimin borcu çok çeyrek yarım olsa tutar veirirm ama kızıma özel birşey olsa asla vermem onun için böyle düşündüm
Serpil02 Greyy90 ahahahah bende gördüm o uğur böcekli olandan bak ama annem çok fazla boncuklu olmasın dedi hani altından sayıyorlar dedi diye daha sade ve minnoş şeylere bakmaya yoneldim
Greyy90 Serpil02 kayınbabam tarsus burması takacakmış avrat kızıma 😂 kaynanam da boncuklu 🧿 bi tane bileğinde olsun diyip dururdu hep oda öyle yaptırmış ama dayımızın ki sade bileklikten işçiliği çok olmayandan ama inan onunda modeli ne bilmiyorum göstermiyolar😬😀
Greyy90 Serpil02 8 haziran tahmini doğum ama kızım ne zaman sıkılır da gelir bilmem normal doğum diyor doktorum da hayırlısk artık😬
Minik_avakado1 Zeytininannesi bendeee 🤩 toplanmışız aynı yerde 😁 kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz 😊
Zeytininannesi Minik_avakado1 aynen nasıl denk gelmiş 🥳 ben Mersin’de oturuyorum medikal parka gidiyorum sen Tarsustasin galiba
Serpil02 Greyy90 maşallah ya benimde son adete göre 8 temmuzdu ama bebekte geç döllenme olunca ayın 14 oldu gunumzn dolması
civcivimmm sukayhanacar bende şurda bekliyim benim oğlum olcak ama bend eçok beğeniyom isimli künyeleri acaba tahmini kaç lira tutar ortalama olarak