Nil_ Baharata 5+4 ben de hala gitmedim 7 olmasını bekliyorum kalp atışını da duyarım duası ile inşallah hayırlı haberler alırız 👐
Ilknur16 Nil_ Seninle aynıyız galiba canim benimde şuan 5+1 ama 7 ye kadar beklemeyi düşünüyorum direkt kalp atışını duymak için, bende 6 ay önce kürtaj oldum boş gebelikden dolayı, yine çok korkuyorum
Nil_ Baharata. Bundan 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi 6+2 de durdu 😔 oyüzden çok korkuyorum Rabbim kimseyi yormasın üzmesin inş
Zsnbr AnneOluyorum35 bişey sorcam bn 4+3 üm doktor keseye baktı gördü ama yolk kesesini hc söylemedi onu 6. Haftada falan mi görüyoruz
Nil_ Ilknur16 30 mart SAT. 6 ay önceki boş gebelık degıldı benim bebeğin kalbi durdu😔 tekrar aynı şeyleri yaşatmasın inş rabbim kimseye.
Ilknur16 Nil_ Amin inşallah canım, benimde 1 Nisan Sat. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizin
Nil_ Ilknur16. Amin hayırlı haberlerimizi paylaşalım inş canım.7 hafta olması için en erken hangı tarıhte gitmemiz gerekiyor bzyramdan önceki hafta mı? İnş dr lar da izne ayrılmaz
Nil_ Ilknur16 ben de carsamba düşünüyorum tam 7 olunca inş 😅aynı şeyleri düşünüp hesaplamışız böyle bekleyince de günler gecmiyor ya valla adağım var ilk muayene iyi gecerse inşaallah👐
Ilknur16 Nil_ Sorma ya bende sürekli nasil geçicek diye düşünüyorum, birde biz hiç kimseye söylemedik eşimle ben biliyoruz sadece kalp atışını duyana kadarda söylemek istemiyoruz, zor duruyorum herkese soyleyesim geliyor 😂
Nil_ Ilknur16 ya valla aynıyız canım gecen sefer herkese söyledik pişman olduk bu kez kimseye söylemiyoruz inş hayırlı haberler vermek nasip olur
Zlm4141 Ilknur16 seninle aynı durumdayım canım önceki gebeliğimde hemen kesesi görür görmez söyledik etrafa tutamadık çenemizi ama bunda tam 7 haftalık olduğunda yani kalp atışını duyduğumda söyledik sadece ailelere söyledik arkadaşlara etrafa söylemedik onlara bi sorun olmazsa 3 4 aylıkken söylicem çünkü göz var göz var korkuyo insan ama böyle içim rahat 🙏🏻
Kevserpnr Bende 3 ay önce dış gebelik geçirdim. Şimdi gene hamileyim 6+0 da bebeğimin kalp atışını duydum . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kevserpnr Nil_ inşallah :) ben annelere söyledim duş etsinler diye. Birde hastahneye önce özel muayahaneye gittim 5+6 ilken bebeğimin ölü olduğunu ve kürtaj olmam gerektiği söylendi. Mümkünse erken haftalarınızda hastahneye ye gidin kızlar özel muayahnelerde bilemiyorlar 3 günüm harap geçti
AnneOluyorum35 Zsnbr 4 -5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ultrasonda sadece güzel bi şekilde rahmin kalınlaştığını olması gerekenin bu olduğunu öğrendim 10 gün sonra keseyi görmeyi gittik yolk kesesi gözükmedi çok küçük daha normal dedi doktor.Kalp atışlarını dinlemek için yaklaşık 10 gün sonra gittiğimde gördük.Hiç endişelenme 🙏🏻
Zlm4141 Zsnbr canım banada söylemedi bende 5+5 te gitmiştim internet işte sürekli araştırıyorsun sonra ertesi gün sabahın köründe mesaj attım doktoruma vende niye gözükmedi diye 😂 verdiği cevap ne yapcaksın sen boşver 10 gün sonra gel dedi 😂 hem yolk hem bebek hem kalp atışı duydum sende görür ve duyarsın canım merak etme içini ferah tut 🙏🏻