melegimibeklerken MerveTarhanKzlrmak aynı şekilde 33 haftalığız suyumuz çok az takip altındayım. Duruma göre alacaklar 😞
MerveTarhanKzlrmak melegimibeklerken inş sonuna kadar gidebiliriz suyumuZ dahada azalmaz 🙄 doktorum suyun daha fazla azalmaz bebeğinde hafta hafta böyle güzel gelişirse sıkıntı yok inş sonuna kadar gideriz diyor
Betuluus AbdullahBraAras canım benim arkadaşım bugun Doğum yaptı onun direk suyu geldi bir ay erken geldi bebiş 35+4 te bir gün sancı çekti çok şükür 2.5 kilo kız bebeği oldu maşallah çok sağlıklı ☺
AbdullahBraAras meleklerimm2 hayırlısı olsun insallah canım almazlar belki benide ultrasona alıcaklar birazdan 😊
Lamelif AbdullahBraAras allah sağsalim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻Suyun azaldığının belirtisi oldu mu yoksa doktor ultrason da mı gördü?
AbdullahBraAras Lamelif hareketlerinde azalma hissetmiştim o yüzden gittim suyumda azalma varmıs iyiki geldin dedi doktor
Marguerite AbdullahBraAras canım sağlıcakla doğsn inşallah küvezde kalmaz bence kilosu gayet iyi umarm güzel bir doğum geçirirsn