AbdullahBraAras 35 haftalık hamileyim yatısım yapıldı ve suyumda azalma var 35 haftada dogum yapıp sorun yasayan varmı 🙁
MerveTarhanKzlrmak AbdullahBraAras bende 32 haftalık hamileyim ve suyum sınırda az ama yakın takipteyim doğum için niye hemen yatış yapıldıki siZe kaç çıktı suyunuz
alpinannesi123 AbdullahBraAras Allah yar ve yardımcınız olsun.sağ Salim alırsınız kucağınıza bebişiniz büyümüş yeterince maşalllah sıkmayın canınızı.
Betuluus AbdullahBraAras canım benim arkadaşım bugun Doğum yaptı onun direk suyu geldi bir ay erken geldi bebiş 35+4 te bir gün sancı çekti çok şükür 2.5 kilo kız bebeği oldu maşallah çok sağlıklı ☺
AbdullahBraAras Sempatik Sempatik cok sükür durumu iyi sıkmıyorum gelisimide güzel ama insan yinede korkuyor dua et bana canım 😘
AbdullahBraAras MerveTarhanKzlrmak benim suyum azaldı aynı zamanda kanamam basladı ve acılmam var bekliyorum yayısım yapıldı 😔
melegimibeklerken MerveTarhanKzlrmak aynı şekilde 33 haftalığız suyumuz çok az takip altındayım. Duruma göre alacaklar 😞
Sempatik AbdullahBraAras ederim canim bugun haberde gordum ikiz 25haftalik dogmuslar biri 200kusur biri 700kusurdu dusunebiliyomusun cok tehlikeliymis ama rabbim iste oldurmeyince oldurmuyo kilo almislar toplanmislar allahin mucizesi cok canim👏👏🙏🙏
MerveTarhanKzlrmak AbdullahBraAras allah yardımcın olsun canım ama korkma bence doktorm bana 34 35 e gelsen rahat nefes alıcam diyo bu haftada doğunca bebeğin tüm gelişimi tamamlanmış oluyor sanırım en fazla bi kaç gün küvez de kalır dua edicem sana sağlıkla kucağına al inş yawrunu
AbdullahBraAras MerveTarhanKzlrmak insallah cankm allah razı olsun 🙏🏻 Ultrasonda 36 gözüküyor doktorumda bi tehlike olmaz dedi ama insan tedirgin oluyor
Buketbudk Arkadaşlar sular sınırda kaç peki ? Bana her gittiğimde suyun az suyun az diyor 100 diyor hiçbişey anlamıyorum 30 haftalığım sizinki rakam verdi mi
alpinannesi123 Buketbudk canım benimde suyum az AFİ değerine bakıyor 7.5 bezen 8 çıkıyor.suya bakmak içim doktorların kullandığı birkaç farklı yöntem var.ya Rahmi 4 parçaya bölüp suyu ölçüyorlar ya da bebeğin ve kordonunun olmadığı bi cepteki suya bakıyorlar
Buketbudk alpinannesi123 anladım canım valla her gittiğimde böyle söylüyor sıkıldım artık düşünmekten
AbdullahBraAras Sempatik rabbimin mucizesi işte🙏🏻 Doktorum bir sorun olmayacagını söyledi bakalım bekliyoruz bizde😊
Marguerite AbdullahBraAras canım sağlıcakla doğsn inşallah küvezde kalmaz bence kilosu gayet iyi umarm güzel bir doğum geçirirsn