Tuagca elifeldeniz ben canim, bi onceki gebeligim myom yuzunden sonlandi, simdi 28 hafta hamileyim 16 cm myom ile açık ameliyat oldum ..
elifeldeniz Canım ilk gebeliğin kaçıncı ayında sonlandı insallah sağlıkla alirsin kucağına bebeğini birde özelde mi ameliyat oldun devlette mi?
[silindi] Gonay benimde myom vardı 7cm kadar doktorrum bana söyle bi acıklama yaptı. Bir oda düşün ve o odada kocaman bir kaya parçası var sen o odaya girebilirmisin? Giremezsin. Bundurumda bebek olsada düşer dedi. Oyuzden ameliyat oldum. Suan 1 yıl oldu
[silindi] elifeldeniz 1 yıl oldu ameliyat olalı ilk 6-7 ay hamile kalmamam gerekiyordu. Suan 8 aylık evliyim. Gecen ay rahim filmi çekildim insallah en kısa zamanda gebe kalabilirim şuan çok şükür bir sorun yok
TunarinAnnesi elifeldeniz kızlar benimde bi kaybım oldu ocakta ondan sonra hormonal dengesizlikden dolayı miyom çıkdı bugün 12 mm kızlar başina gelenler fikir bildirsin bana sizce bunu aldirip hamile kalsammi yoksa küçük olduğu için sorun olmaz mi ? Öğrendiğimde 7 mm idi bugün 12 mm olmuş büyüyor yanı
Mom36 TunarinAnnesi canim bende bu gun doktora gittim. Rahim içerisinde 7mm bir sey varmis doktor gebelik olabilir dedi. Ama internetten bkan testime baktim gebelik yok buyuk ihtimal miyomdur diye düsünuyorum. Şikayet olarakta normalden uzun süren anormal kanamalr yasiyorum. Pazartesi gunu tekrar gidicem doktora şey merak ediyoum bu miyomlar gebelige engelmidir ? 1.5 yillik evlitim ve hayla hamile kalamadim .
elifeldeniz Geçmiş olsun sizede benimde ocakta olmuştu…benim doğum yaptığım zaman 5cm di sonrasında 4cm olmuştu suan bilmiyorum benim büyük olduğu halde ameliyat önermedi ve benim bebeğin yerleşeceği uerde
TunarinAnnesi elifeldeniz bende rahmin iç kısmında deyil üst kısmındaymış doktor ameliyat gerekmez daha dedi İnşAllah hamile kalırsam sezeryanla doğum yapıp aldırmak istiyorum miyomu hayırlısı hakkımızda canm 🤲
Cemreninannesiii TunarinAnnesi Şu an için miyomunuz küçük duruyor fakat büyüme hızı önemli. Maalesef hamilelikte büyüme eğiliminde oluyorlar tekrar bir düşüğe sebep olabiliyorlar