Songulkaya Bsralemdar inşallah canım daha çok erken çünkü korkmuyor da değilim. Sen kaç haftaliksin peki sık sık ishal oluyo musun
Songulkaya Bsralemdar Evet resmen doğuruyorum sandım çok fena sancılandım. Nst de düzenli olarak sancim çıktı ama ishalin verdiği şancı mi yoksa bebeğin kasılmalarımiydi bilmiyorum herkes ishal sancisidir dedi yarın şancı çıkmaz inşallah
Bsralemdar Songulkaya ben 35 oldum bugün. Sık sık olmam geçen kabız olduğumda ishal olsam da bir rahatlasam diyip durmuştum 😂 şimdi de korku aldı en azından bende 37 38 hafta görmek istiyorum
Bilgenureren Bsralemdar ben gitmedim canım doğum yaklassa nisan veya suyu gelir diye düşünüyorum y ediklerimizin etkisi olabilir
Sekerbuhra Bende 35.ci haftamda ishal oluyordum sabahları sadece sonra vitamin ilaçlarından dolayı olduğunu öğrendim şimdi 38 oldum ne agrım var ne şancı ne ishal bakalım nasıl devam edecem
Sekerbuhra Bende 35.ci haftamda ishal oluyordum sabahları sadece sonra vitamin ilaçlarından dolayı olduğunu öğrendim şimdi 38 oldum ne agrım var ne şancı ne ishal bakalım nasıl devam edecem
Aysegulgorkem Bsralemdar yaa bnde öyleyim cnm 31haftaligim 20 günü geçti ishalim magnezyum kullanıyorum o yapıyormuş ama uzun sürdü bugün afedersin tuvaletten çıkmadım
Bsralemdar Aysegulgorkem ilk kullanmaya başladığın zamandan beri mi ishaldin yoksa şimdi mi oldu. Bende magnezyum kullanıyorum. Ama başından beri bişey olmadı. 2 gündür gürül gürül gök gürlüyır sanki karnımda 😂
Ayazuras Kızlar bende 13 haftalığım dün ve bugün bende ishal çıktım bunu ilk haftalarda yaşayan varmı peki nedendir🤔