Cucu2015 Ben de ne bulursam yiyorum 🙈 20+4’deyim 2 kg aldım. 48.5’la hamile kalmıştım. İlk gebeliğimde de bu haftalarda böyleydi. Sonlarda açığı kapatmıştım fazlasıyla 😂😂
nidarcn nesli-34 bende öyleydim susuzluktan dilim damağım kuruyuınca aklıma gelirdi şimdi 1,5 litrelik şişelerle alışmaya başladım ve şişeyle içince hem ne içtiğimi görüyorum hemde suya alıştım böyle deneyebilirsin 😇
nesli-34 Kubraonenn benim bunye hemen alir ben biliyorum az bisey salsam kendimi tamamdir yani 😁 valla hemen dogurayim bitsin artik 🤭
Suraesy nesli-34 kızımda 30 kilo almıstım 2 sene gecti anca anca zayıfladım derkennnn. Bida hamile kaldım ama kızımda tıroıtlerim cosmustu oyuzden cok kilo aldım bunda normal Allaha sükür azz ye gece yemk yeme 😅😅
HnY Ceylizm 5 kilodan bisey olmaz canim onu da 1 ayda bile verirsin emzirirken ideal kilo almışsın 15 kg bence 10 ay icin gayet iyi bir kilo
HnY Ben ilk 3 ay hic kilo almadım 😁😁 21.haftada 6 kilo almıştım ama onu becermişim. Suan 30 hastalığım yarin daha doğrusu bugun kontrolüm var bakalım kaç olmuşum. Aslinda hic sıkıntı degil çünkü zaten olmam gereken kilodan cok cok düşük bir kiloda hamile kalmıştım . Soyleyim mi? 45 kg 😁😁😁🤦🏼♀️🤦🏼♀️ simdi ideal kiloma anca ulaşmışımdır düşünün yani . Sadece göbek var o da enteresan ic karnım mi geniş nedir o da ufak. Mankenler hamile kalır ya o sekildeyim ama ben isterdim biraz daha göbeğim belirgin olsun herkes diyor 4 5 aylik hamile.karni gibi hahahahaha halbuki 7 ay bitiyor of yaa
nesli-34 HnY bende 46 ile hamile kaldim ☺ 16+1 oldum daha hic kilo almadim zayiflar daha cok kilo aliyorlar diyolar insallah dogru degildir ya 🤣🤣 benimde gobegim cikti valla ama bi tek ben fark edebiliyorum disardan sanki hic bisey yok gibi 🤭
HnY nesli-34 benimde o haftalar öyleydi ama sen 25 e gel göreceksin bak farkı. Birden çıkıyor zaten ha diğer hamilelere gore yine küçük benimki o ayri😁 ama artık dışardan gören hamile der . Zayıflar daha cok kilo alıyor da yalan 2 tane tanidim var biri 43 ile hamile kaldi 17 kilo aldı öteki 45 oda 15 kilo aldı dogumdan sonra 2 side zayıf haline dondu yalnız biri sezeryan di o 43 ile hamile kalan onda bi 7 kilo falan kaldı ama hala zayıftı yani hahahahaha
_9297_ Gizemselseyler canım o belli olmuyor 24 25 haftadan sonra kilo alımı daha çok başlıyor ben o haftalara kadar aksine kilo vermiştim şuan 31 haftaligim 7 kilo aldım birden bire aldım ve yemekerim de aynı değişen hiç birşey yok 😊
nesli-34 HnY anladim canim valla ben acik acik soyluyorum insallah cok kilo almam diye 🤣 kilo alinca nefesim gelmiyor resmen bide 7 8 aylik olunca naparim bilmem 😁 yerlerde yuvarlanirim artik
Ceycey34 nesli-34 yok o kadardan bişey olmaz canım, ben eğer çok canım isterse kuru incir yanında ceviz ile yiyorum hem çok faydalı tavsiye ederim 💜
Emine_Leyla nesli-34 canm bende 33 haftalığım 9 kilo aldım ama en çok tatlıdan dolayo çok canm tatlı şeyler istiyor hep ilk zamanlar hamur işi tukettim biraktim ama tatliyi bırakamıyorum ekmek bile o kadar yemiyorum ama işte tatlıya dayanamiyorum kek olur kurabiye olur çikolata ne olursa yani aklına gelcek her turlu şey işte tatlı şeyler dayanamıyorum illa her yemekten sonra yiyorum 🙈😊
nesli-34 Emine_Leyla valla bende yememeye calisiyorum ama kendimi cok zor tutuyorum😔😔 arada 2 3 gunde 1 agzima ssdece bi dilim bitter cikolata atiyorum 😣 gercekten insan hamile cani daha cok istiyor sanki 😁
Efif Ben hiç buğday, şeker, paketli ürün yemezdim hamilelikten önce. Sporumu da yapardım. Hamilelikten sonra hamurişi ve tatlının dibine vurdum ve hep oturdum:) Kastım çocuğaymış:/ 32. Haftadayım. 10 kilo aldım.
nesli-34 Efif valla su karantina gunleride insani mahvediyor aslinda ama sende cok yeme istersen hem bebege zararli hemde dogumun icin dogumda insan cok zorlaniyormus kiloluyken 😔😔
Emine_Leyla nesli-34 aynen valla oluyorum ya bitiriyorum tatlıya şu aralar ama doğumdan sonra yememeye calısıcam bide her ay olmuyoruz ya artk ondan tatlı isteniyor adet öncesi gibi nasl adete yakın tatlı krizine girersin öyle ondan canımız çok istiyor
123abc nesli-34 hiç bişey bol bol yiyorum😀😀hele ki 25 haftadan sonra hele ki çocuğun sacliysa duramiyorsun migdem öyle kazanıyor ki sanki hiç doymuyorsun🙄suan 27 haftaym 44 ile hamile kaldım 50 kiloyum ama doğuma kadar allah büyük 😀
nesli-34 123abc inanirim valla 😂 bende suan 4 aylik oldum sanki yeme istegim daha cok artti canim herseyden yemek istiyor yemeyince aklim kaliyor surekli 😁😁
HnY nesli-34 canım ben suan tartıldım 9 kg almışım toplam 54 ’üm yani ve nefesim kesildi oturuyorum aha hastanede . Azıcık yürüsen bile kesiliyor ama bu kilodan degil bu aylarda diyafram yukarı çıkıyormuş sanirim biliyorsun organlar yer degistiriyor ya hani ama tabiki genel olarak kilo iyi bisey degil
nesli-34 Emine_Leyla yememekte elde degilki esime sahur hazirlarken o nutellanin kapagini acip koklayip tribe giriyorum yemin ederim 😂😂