Degisken AysunFatih bugun ikinci kez çileği övüyorum.ben 13 senedir flora serisini kullanıyorum.Yatak boyutu normalden farklı.90 a 190 olması gerekirken 90a 2 metre mesela bizimki.yatağını biz 10 sene kullandık ama o kadar para etmez yatağı. Özellikle beşik yatağı çok kötü yayları batıyor.
AysunFatih Degisken Yani yatağı başka yerden almalıyım öylemi? Bide latex yatak var sanırım o ölçüde yatak dışardan kolay bulabilir miyiz
Meleknuur AysunFatih bende mocha baby serisini aldım kızıma😌 taş gibi mobilya çilek kalitesi gerçekten. İçinde yatağı ile beraber ama tabi ileride belki yatağı değiştirilebilir süngerimsi gibi biraz ince ama küçükken idare eder. Birde anne yanı beşiği aldım ek olarak çilekten yine
AysunFatih Meleknuur Aceba bende anne yanı beşikte alsam mı nasıl olur bilemedim oğlumun odası alt katta yatak odam üst katta aslında alsam iyi olur güle güle kullanın bu arada mağazaları açık sanırım bende gidip bakayım ☺️
oygenkubra AysunFatih ben romantik serisinin dolap ve şifonyerini aldım çok beğenerek , her baktığımda gözlerimden kalpler çıkıyor :) almilayada baktım ama çilek daha çok hoşuma gitti
AysunFatih oygenkubra Bence de en güzel seri o bende onu çok beğeniyorum ama oğlum olacak 🙈 bu sebeple baby cotton u tercih ettim yoksa bende kesinlikle onu alırdım güle güle kullanın inşallah
Gocmnn AysunFatih gecen hafta mochka serisini aldık bizde 20 güne gelicek cok begenerek aldık inşallah memnun kalırız 🥰
ulkukizil AysunFatih bende ağustosta doğum yapcam Allah nasip ederse 🥰 biz de çilekten baby cotton serisini tercih ettik canlı gördük tabi özellikle gardronunun kullanışlılığı, ürünün ve markanın kalitesi sebebi ile tercih ettik 🙂
AysunFatih ulkukizil Toplam fiyat sorsam siz ne zaman aldınız ben 3 kapılı gardrop anne yataklı büyüyen beşik ve şifonyer olarak alıcaz şuan %20 indirim var galiba
ulkukizil AysunFatih canım baby cotton serisinin büyüyen karyola beşiği, 3 kapaklı gardrobu,ortopedik yatağı,uyku seti,kenar korumalıkları,cibinliği, avizesi, bir de yanında minik taşıtlar diye bir halı. . herşey dahil toplamda 5.400 verdik …
ArslaninAnnesii Prensesimiz_ Merhaba galiba anne yanı beşiğini diyorsunuz biz de onu aldık içersine extra pierre cardin in reflü yatağını aldım onunla kullanmayı düşünüyorum kullanabildiği kadar belki düşünürsünüz
ArslaninAnnesii Prensesimiz_ henüz kullanmadık inşallah 38+3 🙏🏽 Ama kustuğunda nefes yoluna kaçmaması önlemi ve iki yana da destekleyerek yatırabilme şansı yarattığı için kesinlikle pişman olmayız bence🙏🏽
ulkukizil AysunFatih valla ediyor olma ihtimali yüksek ama net bilemiyorum aivi arayın sorun hatta imkanınız varsa yerinde inceleyin derim 🥰 çok severek sipariş ettim diğer hafta içi de teslim edilecekmiş 🙂
Nadis_cvk AysunFatih bende çikekten aldım çok menmunum ince ve zarif duruyor hiç bir mobilyası kaba değil 🌸
Minikpatiler AysunFatih biz baby girl serisi + anne yanını aldık gayet güzel ağustosta benimde doğumum alabilirsin zaten çileğin mobilya malzemeleri gayet kaliteli aşırı bi kokularıda yok
AysunFatih Minikpatiler İndirim var 11 ne kadar diye biliyorum 15 ne maaşım da yarın bakıcam inşallah indirim süresini uzatırlar 3 tane şubesi var hepsine bakmam gerekir mi aceba seçenek hepsinde aynı mıdır tekstil ürünleri falan
Minikpatiler AysunFatih hepsi aynı hatta biz 35 indirim vardı aldığımızda üstüne birde bayinin sahibi indirim yaptı baya uyguna geldi
Minikpatiler AysunFatih indirimi inşallah uzatırlar bizde perdesini felan alamadık daha ama korona hafifledikçe indirim düşüyor