Ygmroglcn nurseliny amin canım benimm hepimiz sağlıkla alalım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın🙏🏻
nurseliny Zuzu-54 mutlaka 😒, Rabbim kimseye göstermesin, sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻
nurseliny ysm- aynen canım , bi yqnım sonuçlarda iyiyken boşa sorun arama diyo ama bi yandanda 2yıl önceki testlerdi , yine git bi kontrol olsun , yüksek ihtimal gitçem bakalım . Allahım sağlıkla kucağana aldırsın canım 😊 teşekkür ederim
nurseliny Ylz1655 inşallah inşallah canımıniçi mübarek aylar hürmetine kavuşalım bizde bebeklerimize🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
Rukiye29 nurseliny rakamsal olarak değerleri gördük ileri hızlı teste %23 yerinde hareketli çok yüksekti %60 civarıydı takviye ürünün işe yaradığını düşünüyorum bende bu süreçte Ovulasyon testi kullandım özellikle yumurtlama günlerini değerlendirdik. Ürün Proxced plus
Ygmroglcn Sevgikarabulut rica ederim canım benim allah senin kucağınıda hayırlıysa sağlıklı bir evlatla doldursun 🙏🏻🙏🏻Teşekkür ederim güzel dileklerin için
nurseliny Ygmroglcn yıl olmuş 2025😁 Bebişi doğanlar sağlıkla büyütsün, Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın kızlar, bir merhabalaşalım dedim 🥲 Banada duanızı eksik etmeyin inşallah 🌹🌹
Zuzu-54 Canan123 hocaya gidiyorsun bebek için Gümüşlük yaptırmak istiyorum diyorsun canım o kadar sonra üzerinden çıkarmıyorsun ümmü subyan muskası gibi bişey
nurseliny NurseB yıl olmuş 2025😁 Bebişi doğanlar sağlıkla büyütsün, Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın kızlar, bir merhabalaşalım dedim 🥲 Banada duanızı eksik etmeyin inşallah 🌹🌹