Medusafer Ummuhanjeso ben bugüne kadar aldıklarımdan en çok h&m ve panço nün ürünlerini beğendim jokerden de denemek için aldım ama henüz gelmedi bilmiyorum
Nazlicihangir Ummuhanjeso E bebek aldım ve lcw .. İlk yıkama da e bebek kalitesizliğini belli etti. Lcw daha pamuklu. Daha iyi daha uzun dayanır bence. Ucuz malın yahnisi olmuyor malesef..
semdem1 akovalardan ebebekten aldım hatta indirim var 5al4 öde 20₺ ye 5 tane zıbın aldım civilden de baktım çok uygundu ama almadım 👍🏻
Btyas34 Medusafer kesinlikle bende en çok pançonun ürünlerini tercih ettim elinize aldığınızda farkı anında hissediyorsunuz arkadaş vesilesiyle bende tavsiye edeyim
Rabiakk Medusafer hm den tulum adınız mı acaba kalıpları nasıl ben de alıcam 56 cm kalıpları bol diyorlar da emin olamadım
mandalina Civilde ucuz 6 liralık zıbın ve kujju marka zıbın aldım. Kujju olanlar çok güzel tavsiye ederim. Morpihoda limon company zıbınları indirimde onun malı da çok güzel tavsiye ederim
Minikkusum_ Nazlicihangir bende e bebekten alacaktım pamuk degilmi çektimi makinede acaba lcw de ne kadar
Lyla07 Nazlicihangir bende ebebek ten aldım daha yıkamadım ama. Noldu ki çekti mi zıbınlar 🤔Birde kaç derece de ne kadar yıkadınız?
Gzdkskn Nazlicihangir anammm hemde yenidoğan almıştım e bebekten zıbın geçen gün çekerse oyuncak bebeğime giydiririm artık Allah’tan bizim oğlan minyon 😂😂😂😂
zntrkn Lyla07 bende e bebekten aldım. Dün tıkadım hatta ütüledim canım bende bir sorun olmadı. Zaten bebek kıyafetleri 30 da yıkanması öneriliyor
Sibelgokhan Lyla07 bende 30 derecede yıkadım fakat makineden çıkardığında bana küçük geldiler gozume. E bebekten almıştım bende. Başka bir mağazadan aldiklarimda ise öyle bir sıkıntı yaşamadım
Nazlicihangir Lyla07 30 derece de yıkadım çekmedi ama yeni alınmış ilk kez yıkanmış gibi değiller ilk görünümleri kayboldu
Medusafer Btyas34 evet gerçekten çok kaliteli trendyolda indirimli oluyor baya da uygun alıyorum takip edip
Btyas34 Medusafer yaa ben hep mağazadan alıyorum bide girince çalışanlara ayıp olmasın diye mecbur almak zorundaymışım gibi hissediyorum haber vermeniz çok iyi oldu bende takip edeyim teşekkür ederim 🥰
Rabiakk alcang çok teşekkür ederim ben de aldım bş kaç parça ama onlara bakarak diğerlerini hangi beden versem bilemedim çok mutlu oldum şimdi 🙏😚