Sum_00 Sezensu burger sipariş versene yemek sepetinden ve çok kampanyalı oluyor 30 liraya 4 tane geldi bize 😂
Sezensu Sum_00 Adresimize yakın yok yaaa ama bir dahaki doktor kontrolüne yada başka bi yere gidersek mutlaka alcam süpermiş 👍🏻😂😂
Burcuyyy 1994ozg hergün farklı yemek yapmaktan yoruldum aynı seyleri yemekten yoruldumnnormalde hep dışardan yerdim simdi güvenemiyorum
1994ozg Burcuyyy canım bir şey olmaz hergün fast food yiyenler var arkadaşım hamburger yerdi hergün çocuğunda hiçbişey yok misal😁 bence fazla takmamak gerek istediğini ye iç
Rabia95 Burcuyyy ben aşırı derecede bi yiyecek aşermiştim (ne olduğunu söylemiyim canınız çekmesin) dayanırım dedim 3 gece üst üste rüyama girdi, eşim sayıklıyorsun dedi 😂 sonra istedik yedim valla. 15-20 gün olmuştur.
zeyzey95 Burcuyyy bende 4 kere söyledim dışardan. Eşim diyo bizi öldürmek istiyosun heralde sen yeme o zaman dedim bıraksam benden çok yiycekti 😂
zeyzey95 Sezensu ayy ben lisede burger king de çalıştım her gün yerdim bağımlılık yaptı izin günlerimde dışarı çıkınca yine burger yerdim. Şu an deli gibi istiyorum ama adresime gelmiyo Yemeksepeti. Şu günler bitsin ilk işim gidip yemek olacak
Sezensu zeyzey95 Bende burnumda tütüyor başka marka bile olmaz illa o olacak 😂 ama ben bekleyemicem heralde ilk uzağa çıktığımızda alcam yakında yok 🤷🏼♀️
HiraNisa Burcuyyy antakyada yasiyorum haftada bir döner yemezsem catlarim. Bu ara söylemiyorum ama gecen dayanamadim söyledim 2aydir soylemiyordum
Dilara22 HiraNisa Antakya döneri olcak bide iskenderundayke yiyordum sürekli hassa ya gelince yiyemez oldum
Sum_00 Sezensu bize de adrese gelmedi yakın bir yeri işaretledik küriye yakın yere gelince aradı evi tarif ettik getirdi sağolsun 🤣
Topraksmom Burcuyyy hayır 2 ayı geçti yemiyoruz , ekmeği alırken bile içime sinmiyor ama her gün her gün ugrasilmiyor mecburiyetten..
Crniknc Suzi-1992 benimde çok istemişti a101 de cp dondurulmuş döner var arkadaşım önermişti ondan alıp kendimiz yapıp yemiştik gerçekten çok güzel aynı hazır gibi
AybarsMomy Aysiscim hahaha Allah’tan eşim benimle birlikte kilo alıyor en azından ona sinir olmuyorum😂😂