tugce67-67 Rabiaagk canım erkekse genelde söylüyorlar kızsa biraz geç olabiliyor ,ben 12 de erkek olduğunu öğrendim 30 olduk neredeyse değişir diye bekledim ama hâla erkek😂
Rabiaagk Esrakhraman evet erkek bebek daha net gösteriyormuş öyle diyorlar, ben de erkek hissediyorum sanki hayırlısı olsun 🤗
Rabiaagk defnemila kız olunca çok erken belli olmuyor net olmuyor derler cidden helal olsun doktor tecrübeliymiş erken görmüş ☺️
Bsrasln 10 haftalıkken net bi şekilde doktorum kemik yapısından sanırım erkek dedi direk 24+4üz oğlum olacak inşallah 🤲🏻🤗
Suna1 Rabiaagk haha bende böyle bir rüya görmüştüm hep kız rüyaları şimdi kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla🙏🏻
Rabiaagk Suna1 bilinçaltımıza işliyor resmen ama rüyamda görünce mutlu oluyorum 🙈 hayırlı olsun sağlıkla güzellikle gelsin 🥰
Zarinzemzem Rabiaagk visne suyu ic cokolata ye . Derler hep . Insallah ögrenirsiniz bende 12 de ögrendim😍
Mutlu_anne00 Haftada %60 70 erkek dendi 13. Haftada kıza benziyor dendi bizde anlamadık bir kaç hafta geçmesini bekliyorum bakalım hayırlısı 🤷