Rabiaagk Kaçıncı haftanızda bebişin cinsiyetini öğrendiniz? 12+3 günlük hamileyim ve merak ediyorum. Yarın doktor randevum var pozisyon uygunsa görebilir mi ? 🙈🤩
songul123_ Rabiaagk evet uygunsa bu haftalarda tahminde bulunuyorlar. bnde 13 haftalıkken ikili testte erkeğe benziyor dedi 15 haftalıkken özelde kıza benziyor dedi 😁 ayrıntılıyi bekliyorum kesin sonuç için.
Ayse-elifim35 Rabiaagk 12+6 da öğrendk.yuzde 99 erkek dedi .hâlâ erkek. 3 gun sonra 30 haftalik olcam insallah
Rabiaagk Aygul01 hevesleniyorum bazen alışveriş yapmak için özellikle 🙈 ama geç de öğrensek hiç fark etmez sağlıkla doğsun cinsiyet önemli değil. İlk bebeğim zaten
Rabiaagk Busrababacan61 öğrenebiliriz yani🥰 rüya gördüm bugün doktor kız diyor ben de bakıyorum eee orda pipi var çok net diyordum😂 hayırlısı olsun inşallah
imrangulll 12+3 kız kesin ve net dedi 🙈 Çarşamba 16 oluyoruz kısmetse randevumuz var bir kez daha bakmasını istiycem 🙈
Rabiaagk imrangulll sağlıkla doğsun bebeğiniz 💐 öğrenirsem yarın ben de yazayım buraya, heyecanlandım 🥰
Busrababacan61 Rabiaagk ama netlik kazanması için 20 yi bekle derim erkeklerde net deselerde kuzenimin 6. Ayda kızı olacağı belli oldu hep gizledi bi kere açtı ondada doktor kordonu erkek sanmış oyüzden 6. Ayda detaylıda güven derim 😂
Suna1 Rabiaagk haha bende böyle bir rüya görmüştüm hep kız rüyaları şimdi kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla🙏🏻
Civcivim_34 Rabiaagk benim doktorum söylemişti o haftada değişmedi de doktorun çok tecrübeliyse söyleye bilir
Dortkisilikdunyam Rabiaagk 27 haftalıkken öğrendim iki doktor baktı ve %95 erkek dediler ama hala aklımda şüphe yok değil😂
ysmn27 12 haftalikken erkek dediler 16 haftada kiz dediler yanilma oluyo bence biraz beklemelisin simdi 30 haftaligim bebegim kız
defnemila Rabiaagk 12+0 ikili test zamanı kız gibi duruyor dedi doktorum. Nice doktorlar gezdik hepsi yok erkek yok kız ay emin değiliz dediler ama o doktora helal olsun valla bildi 38 haftalığım kız hala :)
Rabiaagk defnemila kız olunca çok erken belli olmuyor net olmuyor derler cidden helal olsun doktor tecrübeliymiş erken görmüş ☺️
Rabiaagk Hazal9191 yaa evet🤗 10 haftalık olduğum zaman giderken çikolata yemiştim doktor ne kadar hareketli bir bebek kıpır kıpır demişti eller kollar sürekli oynuyordu
Esrakhraman Rabiaagk Ben 12 haftalıkken tahminde bulundu ne desem bilmiyorum ama kız gibi falan diye ve 24uz kız bebeğimiz olucak hayırlısıyla bence erkek bebekler hemen erkek büyük ihtimalle derler 12de ama kız için biraz arada konuşur doktorunuz
Rabiaagk Esrakhraman evet erkek bebek daha net gösteriyormuş öyle diyorlar, ben de erkek hissediyorum sanki hayırlısı olsun 🤗
Rabiaagk Tahminde bulunur büyük ihtimalle o zaman 🤗 göremezse de sonraki randevuda öğreniriz olsun 🥰 zaten yarın özellikle cinsiyet için gitmeyeceğim. Gitmişken öğrenirsek de tadından yenmez tabi