Ege-neslihan Merhaba bu kısmi çalışma ödeneği çıktı bana ancak hala ücret ödenmedi ne zamana kadar ödeme yapılıyor bir bilginiz var mı ödeneğinn onaylandıgınıda 4 mayıs gecesi ögrendk
Mervegelin93 gamzekubra canim birsey soracagim. 23 haftalik gebeyim fakat kontrollerimde erken dollenme oldugunu bebegin 2 hafta onden gittigini ve dogumunda 2 hafta one alindigini ogrendim. Yani 25 haftalikmis. İs gorememezlik raporunu ben 23 haftama goremi alacagim yoksa 25 haftama goremi☺️☺️☺️ Bilgi verirsen cok sevinirim.
Gozdeozlem Hanımlar selam, raporun nereden alındığı önemli mi? özel ya da devlet hastanesi fark ediyor mu? Bağkurlu olanlar işlemlerini nasıl yaptı, raporu muhasebeciye vermek yeterli oluyor mu?
Tgcy Nisan mayıs ve haziran ayları kısa çalışma ödeneğinden dolayı eksik gün ve 0 olarak yatmaktadır acıklamada kısa çalışma ödeneği yazıyor sadece. 32.raporum temmuzun 20 si falan bu durumda doğum parasından yararlanabilinirmi ?
selinberk Tgcy merhabalar doğum yaptınız mı,yaptıysanız hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.Ben de sizinle şuan aynı durumdayım kçö den dolayı son 3 ayım 0 gözüküyor .Bu durum rapor parası almanızı yada miktarını etkiledi mi?
Busraogretmen17 Merhaba ben de 32,haftada çalısamaz raporu aldım ondan öncesinde kısa çalısma ödeneğinden yararlanamadığım için işverenim tarafından ücretsiz izne çıkarıldım suan nakdi destek alıyorum bu benim doğum raporuöu etkiler mi
ilknurusen- gamzekubra hanım merhaba ben İlknur size birşeyler sormak istiyorum yardımcı olur musunuz çok bilgisiz kaldım
selinberk Damla2557 merhabalar doğum yaptınız mı bilmiyorum.Yaptıysanız hayırlı olsun☺️ Ben de şuan sizinle aynı durumdayım.Merak ediyorum kçö rapor paranızı almanızı yada aldığınız miktarı etkiledi mi?
Zemira21 gamzekubra epey geçmiş üstünden ama benimde sorum olacak nisan 10 da analik iznine ciktim ama.e devletten bakinca nisanda devamsizlik yapmadigim tam calistigim görünüyor ama raporlarim kismina bakinca analik izni raporum isyeri tarafindan bildirilmis gözüküyor 170 i aradim isyeri calismadi olarak gostermesi lazimdedi is yerine sordum raporlu oldugun icin boyle gozukuyor dedi . Hangisi dogru acaba ya da ne yapmam lazim 😔
Bkrmz @gamzekubra 32.haftada doğum iznine ayrılınca ödeme alabiliyor muyuz yoksa illa doğumun gerçekleşmesini lazım
Burcudonmezer gamzekubra merhaba ben 20.haftamda istifamı vermek zorunda kaldım. Son 1 yılda 90 gün prim şartını karşılıyorum. Sormak istediğim iki şey var. 32.haftama kadar yeniden işe girmeyi planlıyorum fakat bu rapor parasında son 90 güne mi bakıyorlar yoksa 1 yıldaki 90 güne mi? Bir de benim bu haktan yararlanabilmem için ne zaman işe girmem gerekir?