gamzekubra Gonca2535 ücretsiz izinden dolayı sigorta yatmayacak ise 9 den fazla ücretsiz izin verilirse tekrar sigorta yatmadan rapor almanız halinde ödeme yapılmaz.
gamzekubra Youngmom normalde rapor işyerinin sistemine otomatik düşüyor. Gözatdı edilmemesi için bilgi verebilirsiniz kurumunuza
gamzekubra Ruveyda_ haziranda rapor almanız halinde mart nisan mayıs primlerş baz alınjrmayıs ayı bitmediği için kazanç şuan görünmez bu yüzden tutarla ilgili hesaplama yapılamaz . Mayıs ayı primide yattıktan sonraancak hesaplama yapılabilir
ilknurusen- gamzekubra 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Harikasınız teşekkür ederim siz bu kadar eminsiniz bunları nerden biliyordunuz sık mı araştırıyordunuz içinde misiniz
Aycicek gamzekubra ne kadar bi düşüş olur mesela asgari ücret üzerinden hesap yaparsak.. diyelim Nisan Mayıs ve Haziran aylarında kısa çalışma ödeneği devreye girdi ve temmuzun başında iş göremez raporu alındı.. yatıcak rapor parası ne kadar olur..?
gamzekubra Aycicek kısa çalışma ödeneğindeki brüt önemli o ayların sigortaları ödenmeden hesaplama yapılamaz
Aycicek gamzekubra iş yerinin bize söylediği %60 ını devlet yatıracak %40 ını biz bu durumda baya düşüş olacak demektir normalde asgari ücretten yatıyordu çünkü
Aycicek gamzekubra e nasıl olacak peki ben baktım e devletten işkurun 30 gün için yatırdığı para 1573 tl görünüyor bunun üzerinden mi hesaplama yapılacak
Damla2557 gamzekubra canım sana bir şey soracağım ya. İş yerinin mali müşaviri beni yanlışlıkla kçö yerine ücretsiz izinde göstermiş. Dilekçe yazıp düzeltmeye çalışacağım dedi. Bunun düzeltilebilme oranı nedir?bilgin var mı?
beriufuk gamzekubra böyle olması çok kötü brütüm cok düşüyor😕 yani bu özel bir sürec bununla ilgili bir düzenleme olmayackmı yani🙄🙄
ilknurusen- gamzekubra hanım merhaba ben İlknur size birşeyler sormak istiyorum yardımcı olur musunuz çok bilgisiz kaldım