Abc13 Bsralemdar bazılarının geçmiş bazıları sizin gibi sonuna kadar yaşamış, inşaallah benimki geçen tayfadan olur 🤦♀️Sizin de az kalmış maşallah 🌸
nisemom Abc13 gebelikten önce diyetle birlikte baya iyiydim. Şimdi bebeğe bir yan etkisi olur diye kullanmadım dr ile görüşeceğim eğer kullan derse marka verirse onu kullanırım.
Annesininbali En çok bende soğan sarımsak turşu ayran gaz yapıyor bunları bırakınca hafifledi turşuyu çok severim ama ağzıma almıyorum sık yediğin şeyleri dikkat et bazı yicekler gaz yapıyor
Abc13 Annesininbali mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyordur Arada mutlaka, çok teşekkür ediyorum. 🌸☺️
Abc13 Idilsmom evet kimyonu bir arkadaş daha yazdı yemeklerine kat diye inşaallah fayda eder, çok sağolun 🌸☺️
Firfir90 Abc13 merhaba bu tür bitki çaylarını doktorunuza danışmadan kullanmamanızı öneriyorum.. çeşitli etkileri olabilir.
Abc13 Firfir90 ilginiz için çok teşekkür ediyorumm☺️ Ben eczacıyım ve çok haklısınız gebeyken bitki çayları ilaçlar konusunda dikkatli olmak lazım, rezene çayına da günde 2 fincanı aşmamak kaydıyla izin veriliyor 🌸