Abc13 Aybukeb nohut fln yemiyorum bende korkumdan 🙄 daha 13 deyim bakalım zamanla inşaallah daha kötü olmak yerine geçer gider sizinki de hemencecik bitsin 🌸
Kubraonenn Abc13 canım 37 haftaya girmiş olmama rağmen şu gaz çilesine çözüm bulamadım ne rezeneler ne bitki çayları kefirler asla çözüm yok😂 sadece rezene sancılarımı hafifletiyor🤷🏼♀️ Hamilelikte bu sorun ne yazık ki oluyormuş😂
yakup_kubra [bilinmeyen] canim ben 32 haftamdayim benim de son 1 aydir başladı kabus gibi gaz da cikarmak istemiyorum esimi gectim sanki kendimden utanıyorum sabahlari karin agrisiyla tuvalate koşuyorum bazende aksamlari dikkat etsende gecmiyo dikkat et kabızlığa falan yol acarsa basur olursun diyolar yani dogmadan biz rshatwizliklarimizdan kurtulamicsz 🙄
Abc13 yakup_kubra evet hem utanıyorum hem çıksın rahatlayayım diyorum ama ikisi de yoruyor, benim daha Doğuma çooookkk vaar 🤷♀️
Gzdnr2113__ Abc13 22 haftamdayım gecmek bilmiyordu😂😂esim içinde makina sanayisi mi var diyo gacır gucur gur gur 😂
Gzdnr2113__ Abc13 22 haftamdayım gecmek bilmiyordu😂😂esim içinde makina sanayisi mi var diyo gacır gucur gur gur 😂
ozli Abc13 ben de laktozsuz süte geçtim gaz yapmıyor artık bende süt. Onun dışında çiğ soğan yemeyi bıraktım salatalara koymuyorum artık. Bir de incir ve kayısı üzerine su içmek iyi geliyor.
Abc13 ozli süt ben normalde de hiç içemiyorum denemedim başka çözüm direkt hayatımdan çıkardım 🙈 kayısı evet bi ara yiyordum ama tekrar başlayayım olmadı ☺️
snm_ Abc13 ay haftalarımız aynı bende böyleyim. Özellikle son 3-4 gündür bilhassa sabahları uykumdan uyandırıyor sancı gibi giriyor 🙄 gazlı şeylerde pek tüketmiyorum zaten bulantılardan hafif şeyler yiyorum 🤷♀️ Eşim dalga geçiyor içindeki kötülükleri bırak hayatım diyor ama uluorta yapamam yani öyleee 😂
Abc13 snm_ aynen öyle hafif şeyler zaten yediklerimiz, son günlerde bide düğüm gibi sancı var sanki batıyor böyle, valla artık eşimin olup olmamasını önemsemiyorum rahatlamak için rezilliğe razı hale geldim🙈😂
snm_ Abc13 hahahhaha valla yapabiliyorsan yap kız bırak gitsin ben yapamıyorum 😂 Bana da iğne batması gibi oluyor hem gaz hem rahim büyümesi kombo resmen 😂😂
Abc13 snm_ ilk gebeliğin mi ? Benim ilk ve kendimi savaşta gibi hissediyorum yaşamak için vücudumla savaşıyorum 😂
Abc13 ZeynepBetul Antepli olarak tuzlu fıstık olayına sevindim gerçekten işe yararmı acaba, denicem 👍😍teşekkür ediyorum 🌸
snm_ Abc13 evet ilk gebeliğim birçok konuda tecrübesizim 😂😂 Hamilelik olayını sevemedim ben bir an önce son haftama ışınlanıp çocuğu kucağıma almak istiyorum 🤣🤣
Ayca517 Abc13 ne yaparsan yap gecmiyor canim 4. Aya kadar cektim yani durup dururken bile artik evin icinde gazman gibiydim esim bile alismisti cunku tutamıyorum tutunca patlicak gibi oluyordum sonra gecti😂😂
Bsralemdar Abc13 normal bişey bu. Ben hamile kaldığım günden beri çekiyorum. 35 hafta oldu hala aynı.
Abc13 Bsralemdar bazılarının geçmiş bazıları sizin gibi sonuna kadar yaşamış, inşaallah benimki geçen tayfadan olur 🤦♀️Sizin de az kalmış maşallah 🌸