Brokoli bende bir kutu var, ilk doktorum aldirmisti ikinci doktorum kullanma dedi diye duruyor. bodrumda yasiyorum , isteyen varsa verebilirim yada disari cikabildigimde gonderebilirim
Ozleminmucizesi Bildiğim kadarıyla ağızdan yutamayanlara alttan öneriliyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Ama en iyisi bence ağızdan
sinber Uzm-Nurse kuzum sperm gibi düşün fazlası geri geliyor o orada eriyip rahim emiyor kalanı da posa olarak çıkıyor vajinal almak daha etkili ayrıca ağızdan alındığında uyku sersemlik bulantı gibi ağır seyreden yan etkileri oluyor
Uzm-Nurse sinber benim biricik cevap yazan arkadaşım 🙏🏻 Çok sağol o zaman devam ediyorum sabah akşam alıyorum doktor öyle söyledi perşembe günü kese altında ufak bir kanama gördü
sinber Uzm-Nurse sağol kuzum 😘 biliyorum onu da konuşmuştuk 🥰 o kanama geçecek ben de sabah akşam kullanıyorum iyice içeri itiyorum ve 1 saat uzanıyorum snr kalkıyorum akşama kdr ara ara gelmeye devam ediyor akşam aldığımı da yatarken alıyorum sabah vc toplu çıkıyor 🤭 alttan daha etkili direk rahimi çevreliyor ve orada eriyor erirken de rahim ilacı emiyor
Baharozan123 Uzm-Nurse vajina yoldan çıkıyor diye ağızdan alıyorum ama yan etkileri çok fazla maalesef
Muzeyyenn Uzm-Nurse afedersiniz hanımefendi biraz dağıtmışım konuyu💕 ama gerçekten çok şaşırdım duyduğuma, cahilliğime verin 🙈
MinnakLiva Uzm-Nurse iyi sokamamışsındır kuzum sonuna kadar ittiriyor musun, ilacın çok çok azı geri atılıyor ama gözle görülür şekilde çıkıyorsa iyice ittirirmen lazım
Polencim Kızlar selam ben ağızdan alıyorum , 15 gün oldu kahverengi lekelerim hala devam ediyor siz ne durumdasınız ?dr normal diyor ama görünce psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez 😰
mavininblogu Bende kullandım zamanında ağızdan aldığımda aşırı derecede olumsuz etkilendim bayılacak gibi oluyordum.. sabah akşam fitil şeklinde kullandım sabahları işe gittiğim için alarmı 10 dk önceye kuruyor fitili yapıp yatakta dinleniyordum.. dediğin gibi gün içinde bir kısmı akıyor ama o kadarı da yeterliymiş
Mutlu_anne00 Ben ağızdan kullanıyorum doktorum öyle daha etkili olacağını söyledi ama ilk başlarda ciddi anlamda halsizlik uyku mide bulantısı yaptı ama vücudum alıştı artık canım doktoruna danışabilirsin😊
Deletedmom191 Uzm-Nurse ben şuan alttan almış şekilde yazıyorum uzanıyorum 2 saat sabah akşam.benimki sabah da kalkıp koyuyorum gelmesi normalmiş burda okudum bende bayağı araştırdım giden gidiyormuş ztn fazlası çıkıyormuş kuzum
nisemom Uzm-Nurse ben doktora sordum canım hocam hepsi çıkıyor mu fitilin diye o da vajina alacağını alıyordur merak etme aynen devam demişti
Busragozer cihangirsmom değil ağızdan alınan yumurtalık ve Rahime geç erki ediyor ama vajinal olan direk etki ediyor yatmadan önce atarsan eğer öğlene doğru gereksiz parçalar çıkmış olur
Sudeee07 Uzm-Nurse bende kullanıyorum progestan fitil ağızdan alındığında sersem ediyormuş insanı çok yan etkisi varmış fitil olarak kullanmak en iyisi fitili itebildiğin kadar İttir Ve bi yarım saat filan uzan akması sorun değil Vücut ihtiyacı olanı zaten alıyor fazlası dışarıya akıyor
Snmkya Uzm-Nurse merhaba canm dün başladım vajenden alıyorum. Ağızdan alınınca rahme gidene kadar mide asitleri ilacın etkilerini azaltıyormuş.