Uzm-Nurse Arkadaşlar progestanı alttan kullanıyorum fakat bir kaç saat sonra erimiş şekilde idrar sonrası geri atıyorum normal mi bu ? Ağızdan mı alsam ?
Esraslc Uzm-Nurse ağızdan alınca yan etkileri oluyor, ben de vajinal kullanıyorum akıyor ama yan etkisi yok en azından 😇
Ponciginannesi_ Uzm-Nurse Ben parmağımın tamamını sokuyorum resmen. 10 15 dk uzanıyorum yine geri geliyor. Ben yeni başladım kullanmaya geçen idrarla geldi böyle et parçası gibi birşey hissettim bi korktum ya. Meğer öylece eriyip gelmiş
Busragozer cihangirsmom değil ağızdan alınan yumurtalık ve Rahime geç erki ediyor ama vajinal olan direk etki ediyor yatmadan önce atarsan eğer öğlene doğru gereksiz parçalar çıkmış olur
Minigimm2020 Uzm-Nurse once benim oyleydi afedersin ama iyice icine yit hatta oyle yit ki icine gridigini hissediyorsun vakum gibi cekiyo baya bi yit tam ucuna bırakma
Naz1988 Uzm-Nurse Bende kullanıyorum canım yarım saat bekliyorum yinede akıyo merak etme yinede faydası var
akovalardan Uzm-Nurse ben hep ağızdan aldım yan etkisini gördüm ama alttan almak daha zor geldi birde geri gelirse etkisi olmaz diye Rabbim yardım etsin inşallah bi an önce gerek kalmaz kullanmaniza
Gulsum_coskun Muzeyyenn benim doktorum ağız yoluyla almamı söyledi canım 2.kutum ve hala ağızdan alıyorum 😊
Busrasalt Muzeyyenn hem içiliyor hem vajinal yoldan ikiside oluyor içilince halsizlik ve uyku yapıyor diğer yoldan alınca yapmıyor
Muzeyyenn Unsalin_Annesi ayy şok geçirecektim iki dakikanın içinde 🙈 ki baktım ilk kullanmadan yumuşak bir şey özellikle reçetede okudum ağızdan alınır yazıyordu
Ozleminmucizesi Bende ağızdan kullanmıştım. Gece yatmadan kullanılıyordu. Sadece fazlaca uyku ve halsizlik yapıyordu