bynbebek_8 Hanımlar 17+2 haftalık hamileyim bebeğim 140 gr bebeğimin gelişimi çok mu zayıf 😢hamileliğimin başında 47 kiloydum şuan 49 geliyorum. Doktorum bana 10 kilo almamı söyledi ama kiloda alamıyorum.
rgurbuz bynbebek_8 canım bebeğin gelişimi için havuç suyu kilosu için de muz kaşar süt ye bol bol kilo aldırır ikinize de
mina_mom bynbebek_8 canım tahminime göre kilosu tam normal diye düşünüyorum korkmana gerek yok daha çok baştasın toparlarlar bebisler 😊🤲
AybarsMomy bynbebek_8 daha kilo alman için çok erken zaten ☺️ ben 24.haftaya kadar sadece 3 kilo almıştım. 28.haftaya kadar sadece 1 ayda 3 kilo daha aldım 😀 haftasına göre bebeğin grmı normal o zamanlarda bana doktor söylemiyordu bile bebeğin ne kadar olduğunu.
Nslhnakn bynbebek_8 o haftalarda normal canım daha yeni kilo alımına başladı minik, benimde o civarlardaydı. Bu arada ablamda 45 kg ile kaldı çok kilo almadı bebişimiz 3,500 lerde doğmuştu sende bebekde ilerleyen dönemde almaya başlarsınız
bynbebek_8 mina_mom Ben zayıf olduğum için bebekde zayıf olacak gibi hissediyorum 😢Çok teşekkür ederim inşAllah👣
Durdaneeee Canım bende çok zayıftım aşırı 50 ile hamile kaldım şimdi 73 kilo oldum senin olduğun haftalarda ben hiç kilo almadım 26. Haftadan sonra kilo almaya başladım bebeğin de alır 😍
bynbebek_8 Durdaneeee inşAllah Durdane Hanım içimi ferahlattınız ilk gebeliğim birde aklıma takılıyor böyle şeyler 🙏