Kubar Zagrozunannesi benimde öyle ya felaket bişey böyle hani göğsün ucu kahverengi olurya benim bütün göğüste bir kahverengilik var geçer inşallah geçmezse çok üzülürüm
Mis0801 Benim de karnım ve göğüslerim kararmış , ilk farkettiğim anda ağlama geldi resmen ama napalım tek sıkıntımız bu olsun 😊
jrarya Mis0801 hala gögüslerimi görünce ki bakmamaya özen gösteriyorum kremlerimi sürerken ve vücudumu görünce ağlamak istiyorum 😣
Selmoli Normaldir bende de oldu göğüs, Koltuk altı ve boynumda da var. Doğumdan sonra duş aldığında kabuk atar gibi çıkıyormuş diyorlar inşallah ta öyle olur gider 😄
prmmom deletedmom76 canım benimde öyle oldu çok fazla ağda yapmamaya çalış jilet kullan dogumdan sonra dökülüyormuş ☺
meleklerimm2 benim ikinci gebeliğim ve ilkinde böyle bi sorunum yoktu bunda görünce şok oldum.teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
gnc merveonl kız kardeşimin de olmuş ama geçmiş birde srnin görünmeyen yerde Benin boynumda sanki kirli yıkanmıyormuş gibiyim 🙂
Sumeyyekaya brcaybeliz canım merak etme ebeler doktorlar daha karalarini da görmüştür o yüzden utanma 😉😉
Kubraahlas brcaybeliz vallaha benimde ayni sikintim vardi aglamamak icin zor tutuyodum kendimi limon felanda kullandim ama gram degisim yok oyuzden dogum sonrasini bekliyorum
brcaybeliz Sumeyyekaya insan tek kendinde var sanıyor haklısın canım daha kötülerini görüyorlardır onlar için sıradan olsa gerek artık ☺🙈
Tamam deletedmom76 çok iyiymiş ben de asla bitmedi.6 seyanstan sonra 6 ayda bir gitmek zorunda kaldım.toplam 12 seans gittim
Burcu1626 Aysegulflz aynen benim boynumdaki de kir gibi duruyo banyoda kazıyorum resmen yine aynı yine aynı utanıyorum ben de 🙈