Yesmckmk Busraer yeni başlıyorsan yada hamile değilsen düşürüyor o ama gebelik varsa sonradan az gelmeye başlıyor
angel4545 Bsraytkn hamile kaldığında 5 kusurdu hamile kaldıktan sonra kendiliğinden düştü 5 ay kadar sonra yine yükselmiş ilacı yükselttik bende bı sorun olmadi çok sukur
Dlrdvcdmr Sumru yuksek çıkınca her ay kontrol istiyorlar sizinki normal düzeyde olduğu için doktorunuz gerek gormemistir. Yüksek olanlarda zaten yükselmeye meyil olduğu için ilaç dozunun yeterli gelip gelmediğini kontrol etmek için aylık kan testi isteniyor.
Sumru Dlrdvcdmr ama yine de önlem amaçlı her ay düzenli yaptırayım ne olur ne olmaz çünkü tiroidler sonradan artış gösterebiliyorlar 😊
Dlrdvcdmr Bsraytkn Benimde yüksek çıkmıştı 3 küsürlerdeydi. 25 mglik ilaca başladım düşmedi 50 mg’a çıkardı doktorum şuan 2.5 altında olması gereken düzeye düştü. 27 hafta bitiyor bir sorun yaşamadık çok şükür 🙏
Bebeannesi Bsraytkn benim de var tiroidim ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım ilacımı düzgün kullaniyorum canım sen de düzgün kullanırsın aksatmazsan bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle
didembs Bsraytkn haşimato hastasıyım yaklaşık 10aydır levotiron kullanıyorum araştırdığımda kehribar tiroit düzenleyici diye okudum kehribar kolyem var gece gündüz boynumda duşta bile çıkarmam tavsiye ederim,