Zeynepbzp Bsraytkn kaç çıktı benim 2.700 çıkmıştı doktorum 2.500 ila 4 arasında olması gerektiğini söyledi
DaK Bsraytkn Aslında 5 e kadar normal ama hamilelikte 2 bucugun altında olması gerekiyo düşüğe sebep olabiliyormuş ilaç kullanıyorum suan bi problem yaşamadım canım
angel4545 Bsraytkn hamile kaldığında 5 kusurdu hamile kaldıktan sonra kendiliğinden düştü 5 ay kadar sonra yine yükselmiş ilacı yükselttik bende bı sorun olmadi çok sukur
Dlrdvcdmr Bsraytkn Benimde yüksek çıkmıştı 3 küsürlerdeydi. 25 mglik ilaca başladım düşmedi 50 mg’a çıkardı doktorum şuan 2.5 altında olması gereken düzeye düştü. 27 hafta bitiyor bir sorun yaşamadık çok şükür 🙏
Yesmckmk Ben TSH yüksekliğinden 3 düşük yaptım. İlac kullanımı sonucu düştü ve sağlıklı gebeliğim oldu 10,5 benim değerim
Bsraytkn Seraymesut evet ama ilk gebeliğimde 3.4 tü ve ilaçla 2.3 3 düşmüştü yine de düşük yaptım buna bağlı olarak mı artık bilmiyorum
Yesmckmk Seraymesut evet öyle olması gerekiyor ilacı düzenli kullanınca hemen sonuç veriyor 21. Haftalık hamileyim şükür sorunsuz ilerliyoruz
Sumru Tugba_58 doktorum benden istemedi en son Şubat ayında kan ve idrar vermiştim sonda doktor değişikliği yaptım doktoruma bu sonuçları gösterdiğimde sonuçların güzel demişti ve şuan 16 haftalık hamileyim benden tiroid testi istemedi hiç ben mi söylesem
Dlrdvcdmr Sumru yuksek çıkınca her ay kontrol istiyorlar sizinki normal düzeyde olduğu için doktorunuz gerek gormemistir. Yüksek olanlarda zaten yükselmeye meyil olduğu için ilaç dozunun yeterli gelip gelmediğini kontrol etmek için aylık kan testi isteniyor.