ilknur1212 Bende 38 haftadayim ve kac yil sonradun gece ilk defa ishal oldum kasik agrilarim cok sıklasti doktorum 5 dk da 1 e dusunce gel dedi suan cokduzensz sancilarim ama bazen dayanilmiycak gibi oluyor rahim bastirmalarida basladi bakalim nolcak 😊
Eylul_ Saliha93 sırt agrisi.bendr de cok fazla biraz ayakta kalsam cok fena sirt agrm.oluyor 36+4 oldk.biz de
Glsm3553 Ayra020 tabikide anne karnindaki hareketleriyle tahmin edilemez amin insallah hayirli bir evlat olurlar canm ben neden bazi bebekler hareketli bazilari hateketsiz oluyor onu merak etmistim
FatmanurCengiz Bebis_89 tamamiyle seninle aynı hafta aynı gündeyim aynı belirtileri taşıyorum ama bebiş doğcak gibi değil sanki😰
Bebis_89 FatmanurCengiz yatınca geçiyo sabah uyandıktan bi süre sonra yine aynı devam agrılar.. Nst 50 60 sancım çıkmıştı ama pek bişey hissetmiyordum geçen pazartesiydi. Sen nst girdin mi? Çatı muayenesi oldun mu?
FatmanurCengiz Bebis_89 geçen hafta perşembe girdim sancım var ama doktor doğum yapıcak kadar değil dedi 🤷🏻♀️ çatı muayanesi daha olmadım neden yapmıyo bende anlamış değilim sancılarım gece oluyo gidiyo sabah oluyo gidiyo düzenli hiç değil
pnremr Ayra020 benimde dogum persembe gunu.Ben 2 haftadir ishalim. Doktorum gunde 2-3 defaysa normal dedi. Dogum yaklastikca ishal olunabiliyormus.
Ezgievrenn 38+1 im hic bir belirti yok. Yapmadığım şey kalmadı sonra burda bi post okudum Allah göstermesin. Herkesin evladını bağışlasın sağlıkla gelsinler. Herşeyi bıraktım sadece Kendi ne zaman isterse ozaman gelsin diyorum sağlıklı gelsin yeter ki 🤲🏻
Glsm3553 superrmomy benimde hic belirtim yok ama zaten 2 hafta var 40 hafta olmasina o yuzden kafaya takmamak lazim bence
Caglass Ayra020 Yaşadıklarımız aynı. 37.haftamda 2 cm açılma var dedi. 38 oluyorum yarın ama daha bekliycek galiba 🙈
Bernayksl Caglass benimde öyle açılma 3 cm nişan geldi su gelirse sancı gelirse gel dedi böyle olup hemen doğuran var mı ki suniyle falan açılma ilerlemyr
1kirmizibuluut Bende 37+3 um ve son 1 1,5 haftadır ishalim ve hafif mide bulantısı falan oluyor doktorum bebek 2 hafta onden gidiyor dedi kafasida buyukmus 4 hafta ondeymis yarin gidicem tekrar cagirdi bakalim dogum hakkında ne diyecek