yuksell07 mrb kizlar nerdrn baslamayilim biomiyorum benim bi evladim var 5 yasinsa ona hemen hamile kaldim ama simdi 2.ciyi istiyoruz 2 oldu hamile kaliyorum ama 6.haftaya gelince dusuk oluyo doktorum bana kan pihtilasmasindan falan bahsetmedi 2 ay dinlen daha sonra histeraskopi ameliyati yapacagini soyledi sizce ne yapmaliyim ben kendim hematolojiden randevu alip kan pihtiaslamasina,baktirsammi die dusunuyorum ama yinede kararsiz kaldim
Damlaveminigi yuksell07 merhaba bende düşük yaptım ama siz hematolojiye değilde kadın doğum uzmanına gitseniz daha iyi olur ben öyle yaptım anlattim doktora ve o benden birçok test istedi pıhtılaşma genetik hepsini yaptırdım yalnız bu testleri üniversite hastaneleri yapıyor sonuclarida 1-2 ayı buluyor haberiniz olsun 🌸
yuksell07 Damlaveminigi oldugum yer ilce merkeze gitmem lazim suanda malum virusten dolayi gidemiyorum🙈
yuksell07 Damlaveminigi bu kan pihtilasmasi ilk cocukta olnayip 2. hamilelikte nuksedebiliyormu inanin hic bi bilgim yok
Asliitncr yuksell07 anladım canım ama sen önce pıhtılasmaya baktır arastırma hastanesınden randevu al tıbbi genetik bölümüne ücretsiz yapıyorlar. Benımde 2 dusugum var bu arada
Damlaveminigi yuksell07 bence siz biraz dinlenin inşallah geçer bir an öncede şu virüs sonra bu testleri yaptırın muhakkak naçizane fikrim 🌸
Esra70 yuksell07 bende bunu merak ediyorum benimde 8 yasında kızım var Allah’a şükür sıkıntısız olmustu sonra ikinciyi maalesef kaybettim 12 haftalıkken kalbi durdu daha yeni kürtaj olduğum için doktor testleri bir ay sonra yapabiliriz dedi ama meraktan duramıyorum acaba var mı yok mu tekrar böyle bişey yasarmıyım 😔😔 düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
yuksell07 Damlaveminigi doktor 2 ay dinlenme dedi iste ama bana bu kan pihtilasmasindan bahsetmedi direk histeraskopi ameliyatindan bahsetti bende diorum ozelde bunu yaptirmak baya maliyetli olurmus devlet hastanesinde bi kadin dogumcuya gidip bu testleri yaptirmak istedigimi soylesem yaparlafmi acaba 🤔
bebegimmm16 Pıhtılşma testi yaptır canım, benimde bir kimyasal oldu birde 8+5 ye kalbi durdu, ama benim troid problemim çıktı tsh 9.6 ydı şimdi ilaç kullanıyorum bir genimdede pıhtılaşma çıktı doktor bi daha hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanacağımı söyledi
yuksell07 bebegimmm16 inss tez zamanda hamile kalirsin 🤲🏻 bende cok sitedgimden mi olmuyo diyede dusunuyorum vallahi benidme tsh 2.80 cikmis hamiellelik icin 2.5 alti olmaliymis acaba dedim odami etkiledi kafamda deli sorular donuyor hep🙈 ne yapacagimi ne tarafa yonelecegimi bilemedim
yuksell07 Gmsy1 onuda arastirdim baktiracak hoca falan yok oyle ummu sibyandan anlayan bende internetten mislasini getirttim inss sifa olur🤲🏻
Papatyam2017 Gmsy1 evet bende de var o malesef 6.5 haftada hiç şaşmaz 4 dusugum oldu 1 kızım var ve yine kizima hamileyim erkek çocuklarını düşürüyor
Damlaveminigi yuksell07 evet yaparlar bende devlet hastanesine gittim kadın doğuma randevu alıp anlattım tekrarlayan dusuklerim oldu diye ama üniversite hastaneleri yapıyormuş bu testleri haberiniz olsun yada bana öyle söylendi ben Ankara’da yaşıyorum Hacettepe üniversitesi hastanesine gittim
yuksell07 bebegimmm16 inss tez zamanda tum isteyenlere nasip etsin rabbim ama iste olmadikca insan dert ediyor
yuksell07 bu ay artik ibrahim saracoglunun aslanpencesi kurunu deniyorum 21 gun icecegim bakalim ne olcak tekrarlayan dusuklere cok iyi geliyormus rahimi guclendiriyor hormonlari dengeliyor hamile kalirsan bebegin rahime tutunmasini sagliyormus vsss…
yuksell07 Gmsy1 aminn birde 110 defa besmeleyi adetin bittikten 3 gun sonra yazmami soylediler bunu nusha haline getirip uzerimde tasiyacakmisim onuda yaptim ummu sibyanla ikisini bir tasiyorum bakalim ne olcak😊
Zelihatice yuksell07 direk araştır canım benm bi çocuğum oldu üzerine 3 tane kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı suan hamileyim igne kullanıyorum