ilknur_ Kızlar 106 kiloyum hamile kalmaya çalışıyorum biegebeningünlüğünden test aldım kilolu olmam gebeliğe engel mı? Polikistik Over var bide bende düzenli adet olamıyorum 😔
Alpzumra ilknur_ canım bende pek düzenli adet olamıyordum ama kist flan yoktu kilodanndediler hep 106 kg ile hamile kalmışım suann29+4 günlük hemde ikiz kzılarıma hamileyim
gulsah32 ilknur_ kilolu olmaniz yumurtaliklariniz yaglanmaina ve tembellesmesine sebep olabilir bu yuzden polikstkover olabilirsiniz vermeye calisin insallah duzelir
zeyzey95 ilknur_ valla canım hiç bişey uygulamadım evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu 7 ay sonra hamile kaldım düşük oldu tabi bu aralar hep yumurtama takip ettim ona göre ilişki oldu falan 7 ay daha geçti korunuyoduk o ay bi tanıdığım doğuma girdi ona dua ettirdim sonra eşime dedim bi kez korunmayalım o ay hamile kaldım tek seferde. Doktor pıhtılaşma olabilir dedi başta kesemin şekli yine bozuktu iğne kullandım düzeldi şimdi bi sorun yok. Genelde kilolu ve pco olanlarda pıhtılaşma olabiliyomuş hareketsizlikten falan. Önceki doktor da kilonun yüzde onunu versen hamile kalırsın demişti
gunesveguney ilknur_ bende ayniyim :( hamile kalamadikca dâ psikolojim bozuluyo daha cok kilo aliyorum
Alpzumra gunesveguney yok hayır canım normalde bir engel yoktu zaten 3.gebeliğim bu eşim çok istiyordu ama ben zamanı var diyordum 1 kere korunmasız ilişkiyle kaldı
gunesveguney ilknur_ bende de polikistikover var canim yumurtlama goremiyorum bi turlu ovulasyonla da yakalayamadim hic.Inofolic combi kullandim sogan kuru yaptim bu ay adette olamadim sabah testte yaptim oda negatif nolcak boyle bilmiyorum kilomuz da ayni seninle. Vermekte kolay olmuyo insulin direnci de var bende
ilknur_ gunesveguney aynen öyle canım hayırlısı bakalım ne olacak ortalık karışık olmasa doktora gidecektim korkuyorum da bi tanıdık hastaneden kaptı koronayı bilmiyorum ne olcak
CgdmZtrk gunesveguney tek çare zayıflamak. Diyet yapıp insülin direncini kırarsanız kilo vermeniz sonrasında kolaylaşır. Az sabredin ve kilo verin
Dicle_ ilknur_ hyr cnm banada cok soyledi doktrlar hamile kalamasin die ustune ustuk 8 yil dogum kontrol haplari kulandim yumurtaliklarin donuk dediler amelyt olman lazim dediler ki daha once over kist amelyti gecirdim ve suan cikolata kistlerim var ona ragmen evlendikden 7 ay sonra hamile kaldim 106 kiloydum bulantilardan bi 6 kilo verdim ama.suan 11 +4 gunluk hamileyim
Beyzaharun ilknur_ valla cnm sadece kilo engelmi bilmiyorum benim yengemde 105-110 kilo arasında ve hamile kalamıyor yıllardır gitmediği dr kalmadı hiç bir sorun gözükmüyor sadece kilo vericeksin diyolarmış dru yumurtalıkların yağ bağlamış kilodan demiş vermeye çalışıyor biraz veriyor sonra yine alıyor geriye defalarca çatlatma iğneleri aşılama tarzı şeyler yaptırdı ama olmadı
123abc ilknur_ çok kilo ilk başta hamileliği engel çevremde çok insan biliyorum zayıfla yıp gece kalani ama tabiki de rabbim veriyor allahım gonlunuzden geçeni nasip etsin ins
blackdaisy Valla bu konuda en çok ağzı yanan bendim, 110 kiloyla evlendim 6 ay içinde 125 kilo oldum. Doktora da gittim asla çocuğun olmaz dedi, gittim tüp mide oldum hayatımda yaptığım en doğru kararım 89 kiloyum şuan 5 aylık hamileyim 1 gram kilo almadım
Gunsss Diyetisyen desteği almanızı öneririm kilo verirseniz kolaylaşıyor ben 10 ay denedim oldu ama kalbi durdu bebeğin. Diyetime devam ettim 10 kilo yağ eksilttim vücudumdan Reglim düzene girdi ve 2 ay içinde hamile kaldım. Evet pcosla kilo vermek zorlu ve uzun bir süreç ama sabırla devam edin diyete bırakmayın. İnşallah sağlıklı bebekleriniz olur 🙏
CgdmZtrk ilknur_ canım polikistik overin varsa tek çözüm kilo vermek. Gerçekten bebek istiyorsan sık dişini ve kilo ver.