Ceylan35 ktnzehra49 ay seni çok iyi anlıyorum hem korku hem heyecan 😂ama uyumaya caliis yarın yorucu olucak senin için
ktnzehra49 Ceylan35 gözlerim açılmıyo uykusuzluktan kan doldu gözlerim başım çatlıyo yatışım yapıldı birazdan suni verilecek
Ceylan35 ktnzehra49 ay çok sevindim gözün aydın bende salı günü hastaneye yattım gebelik zehirlenmesinden suni verildi herhangi bir açılma yok iki gündür eğer yarına kadar da olmazsa sezaryana akicaklar dua et bana
ktnzehra49 Ceylan35 Allah yardımcın olsun canım bende kesin doğum yaptı yazıcak diye bekliyorum bebeğin durumu iyi değilmi mutlaka haber ver bana Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım sağ salim bebeğini kucağına al inşallah 🙏🏻🙏🏻
ktnzehra49 Ceylan35 çok şükürrrr sende miniğine kavuştun 🥰🥰 miniklerimiz bizi zırladı ama inan bana bi iki gün içinde daha iyi biliyosun çok değişik duygular ya çok tuhaf ay vallahi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ceylan35 ktnzehra49 amin kuzum herkezinkinide çok değişik bakıp bakıp benim mi diyorum çok acı çektim çok zordu çok zorladılar beni normal doğum için en son sezaryana aldılar çok ağrım var adım adım adım yürüyorum ama Allah kerim
ktnzehra49 Ceylan35 3 gün oldu dğum yapalı sütüm yeni geldi o kadar çok göğsüm ağrıyoki onlar çok güzel bir şey ya bu arada ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk ayaklanırsın
Vnsgb ktnzehra49 bebeğin pozisyonu doğum pozisyonunda ve kanalda işe uzun saatler sonucu normal doğum olabilir ama sadece açıklık yetmiyor
ktnzehra49 Vnsgb hepsi vardı canım kanaldaydı pozisyonunu almıştı ama suni sancıyı kaldırmadı kızım acil sezaryene döndü
Ceylan35 ktnzehra49 benimde goguslerim çok aciyo kızım hiç ayrılmak istemiyor memeden hem dikişler hem göğüs ağrısı çok felaket Allah yardımcımız olsun sen taburcu oldun mu
ktnzehra49 Ceylan35 ay maşallah 🧿 kuzucuk emsin onların hakkı o süt bol bol emzir canım inşallah o ilk süt onlara şifa olur hiç hastalanmazlar 🥰 ben bir gece tek kaldım hastanede 2 gündür kendi evimdeyim
Ceylan35 ktnzehra49 inşallah kuzum ohh ne güzel evdesin ben toplam 3 gündür burdayım yarın inşallah cikicaz sütün geldimi sık sık emzir ara koyma
ktnzehra49 Ceylan35 sütüm az canım sanki rezene çayı falan içiyorum inşallah düzelir sen naptın eve geçtin mi bak birlikte doğurduk 🥰🥰
Ceylan35 [bilinmeyen] bizimde az kuzum dikkat et bizim kan şekerinin dusuk ben taburcu oldum ama kızımı yatirdilar yine hssywnedeyix