Ceylan35 ktnzehra49 elinden geleni ardına koysanda bu çocuklar dogmicak sen Çarşamba bende haftaya dogurucam olmayınca olmuyo demekki ben bizde bunu anladim 😂
Esr_mkrmn_ysf ktnzehra49 çok zordu 12 saat suni sancı verdiler kendimden geçtim artık dayanamaz hale geldim sezeryana alindim
Aysemahmut ktnzehra49 3 cm açılmam vardı sonra ilerlemesi suni verildi 8 cm açıklıkla çatala alındım artık bebeğimin saçları görünüyormuş birkaç kere bastırdılar olmadı oğlum kakasını yaptı ve sezeryana alındım hemen
ktnzehra49 Aysemahmut ay son dakika oda kötü olmuş ya 8 cm açıklıkla doğan var kakasını yapması kötü olmuş ama hayırlısı neyse o Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🙏🏻
ktnzehra49 Ceylan35 çok korkuyorum valla ne yalan söyliyim sancıdan falan değil ama çataldan çok korkuyorum 😅
Ceylan35 ktnzehra49 o çatala bı kaç oturdum dizlerim titriyodu 🤦bende çok korkuyorum hem sancidan ama en çokta cataldan niye sedyede dogurtmuyolarsa 😔
Aysemahmut ktnzehra49 aynen canım son dakikada olunca cok kötü oldu oğlum 4 yaşına girecek 😄 2. Oğlum için 10 günümüz falan kaldı kavuşmamıza inşallah
ktnzehra49 Ceylan35 bem söyledim hani sedyede doğum olsun dedim ilk gebeliğin olmasaydı olurdu tecrübesizsin tam bebeğin geleceği esnada bacağını kapatırsın bebeği öldürürsün dedi ebem son dakika çatala alırım seni dedi
Ceylan35 ktnzehra49 ay Allah korusun neyse bişey olmaz ozaman dayanirsin ay zehros yarın doguruyon gizzz😂😂😂
ktnzehra49 Ceylan35 ay valla öyle yarın doğuruyorummm çok heyecanlıyım stresliyim korku var çok karmaşık duygular içerisindeyim 😅😅