Ses23 damlaege evet adaş çıktık 😊bende e bebekten aldım zıbınları çok da güzeller zıbınlar doğsunlar da hayırlısıyla saha alınır
Umutevi Mirosunannesiyim tuncelide detayli yapilmiyor baska hastanemiz de yok 3 tane dr muz var hastanede .benim burdaki dr um da alaninda iyi ama ilgilenme durumu az devlet diye mi bilmiyorum ama dogum yapanlar memnundular kisi sayisi az oldugu icin yogunluk yok bir devlet olarak ozel gibi sakinlik😊
Miray2323 Birkaç ay önce sezeryanımı şehir hastanesinde Emre bey yaptı allah razı olsun çok memnundum takip ve Doğum sonunda şimdi görümcem Emre bey in hastası bayramsonu sezeryana alacak.
Gizempamuksuturgut Miray2323 ücretli miydi acaba bide Emre bey randevuda yok acaba yer mi değiştirdi diye düşünüyordum ?
Gizempamuksuturgut Gizempamuksuturgut bencede çok hamım hanım sürekli dua ve motive ile yaklaşıyor bende çok sevdim bu ayın 14de gideceğim kontrole inşallah
Miray2323 Gizempamuksuturgut hayır canım ücretsiz ama randevuları hemen doluyor dolmuştur ondan alamıyorsundur
Acemi-anne Arkadaslar sanırım özellerin hepsine zam gelmiş anadolu hastanesinde de normal dogum ücreti indirimli hali 1200 e felan geliyo seseryan 2000 lira giris ücreti de 120 olmus
Ertugrul-23 Acemi-anne indirim neye göre uygulanıyor bi bilginiz var mı. Bnde Anadolu da doğum yapacam sadece 2000 TL dediler indirim falan hiç söylemediler 😒
Ses23 Acemi-anne arayıp öğreneyim daha zamanım var ama merak ettim virüsten dolayı fiyatlar yükselmiş galiba çünkü kimse hastanelere gitmiyor
BsrAras damlaege merhaba bende Elazığ’da Medical Parka gidiyorum Sami Güngör’e. Nasipse doğumu da orada yapacam, 16 haftalık olduk 🤗