Gizempamuksuturgut Neslihanahmet sigortaya rağmen mi sanki biraz pahalı mı yani hastane o kadar konforlu değil ama Ayşe hocadan çok memnunum
Ses23 BsrAras dün arkadaşım sormuş 2600 oda da kalma hariç 3 milyar olur galiba toplam bu hem sezeryan hem normal doğum fiyatı
Senamm Ses23 çok şükür güzel gidiyor ama bide bebiş dönse çok daha iyi olacak 😂 senin nasıl gidiyor ?
helen20 Merhaba, ben 16. haftadayım ve bugün Zeynep Doğan Artaş’a gittim, Medical Park. Kendisi çok pozitif, ilgili ve bilgili. Ayrıca bebeğimin cinsiyetini de öğrendim. Çok mutlu ayrıldım yanından :)
Senamm Ses23 rabbim kucağına almayı nasip etsin. Aramızda 1 hafta var henüz ağrım yok ama mide yanması başladı.
Ses23 Senamm benim bebeğim Üste doğru böyle toplanma gibi yoksa kafası mı anlamadım öyle bir şeyler yapıyor sizinde öyle mi ? Az kaldı hayırlısıyla
Senamm Ses23 nasıl tarif edilir bilmiyorum ama sırtı dönük yüzüstü pozisyonda. Herşeyi çok iyi ama dönmezse ilerleyen haftaya kadar hiç dönmez mecbur sezeryan dedi doktor. Bende normal olsun istiyorum. Hayırlısı bakalım. 😊