damlaege Elazığ da olup hamile anneler toplanalım istedim. Doğumları hangi hastanede yapacaksanız kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz ? Sohbet muhabbet 😇
Mirosunannesiyim 31 olduk bugün hayat hastanesine cem beye gidiyorum canım, ama.2 ay olacak ugramiyorum hastaneye🙈 doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum damlaege
halime21 damlaege 27+4 haftalığım hayat hastanesi Cem beye gidiyorum fethi sekine iki defa gittim oda dolu bir yandan ultrasona giriyorum diğer tarafta hasta oluyor başka muayene için o yüzden hoşlanmadım diye özele başladım doğumu da özelde yapacam
damlaege @Mirosunannesiyim Bende hamileliğimin başından beri Fethi sekine gidiyordum. Şu son 2,5 aydır özele bende Cem beye gidiyorum. Doğum için henüz karar veremedim 🤷🏻♀️ 35 haftalığız bizde 🤰🏻
Sinem1- Bende hozattayım elazığa geliyorum kontrole hayat hastahanesinde ışıl hanıma geliyordum oda doğum iznine ayrılmış 30+0’ım nasıl olacak bilmiyorum şuan elazığada gelemiyorum 🙁
damlaege @Sinem1- Evet maalesef ki gelip gitmeler sıkıntı 😒 Doğumunuzu burda mı yapacaktınız ? Cem bey de çok iyi ben ondan çok memnunum.
Ses23 Bende 28. Haftadayım medicalparkta sami Güngör’e gidiyorum medicalparkta doğumu yapacağım Allah nasip ederse evet iyi yapmışsın açmışsın sohbet edelim 🥰
damlaege @Ses23 Evet biraz bebişler hastane doktor hakkında konuşalım dedim 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 Sami beyi de duymuştum arkadaşım gitmişti gayet memnundu 😇 Kız mı erkek mi 😊
damlaege @Sinem1- Çok zor bir döneme geldi maalesef ki hamileliklerimiz Allah yardımcınız olsun ama sizin biraz daha var belki normale döner o zamana kadar gidip gelebilirsiniz 🤲🏻😍
Ses23 damlaege hazırlıklarım Kıyafet işi bitti sadece iki tane patiksiz tulum alacağım bezidir şampuanı o bakım ürünleri filan duruyor rabbim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sizin hazırlıklar bitti mi
Ses23 Bende bi 35 leri filan görsem keşke o geçen kahverengi lekelenmelerim oldu doktora sordum dedi korkma kahverengi lekeden ama insan tırsıyor
BaharFehmi Aaa memleket 😍 bizde 30+1 iz ben başta fethi sekine gidiyodum virüsten sonra anadoluya gitmeye karar verdim doğumu da orda yapıcam inşallah figen hanımda 😊