Theaydins Bana 13. haftada kıza benziyor ama belli olmaz değişebilir alışveriş yapmaya başlamayın demişti, 17de kız gibi ama yine de bidahaki ay tekrar bakalım değişme ihtimali bu haftada düşük ama garanti olsun dedi.
tugbaayaz Kadriyecucuk bana 13 te kıza benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi 24 haftalığım oğlum olacak Allah’ın izniyle
Kadriyecucuk tugbaayaz aaa acaba bu durumun ultrason cihazının da kalitesiyle ve doktorun tecburesiyle alakası var mı
Kadriyecucuk tugbaayaz hayırlısıyla gelsin insallah kız erkek fark etmez de işte insanın içi içine sığmıyor meraktan:)
Deletedmom399 Kadriyecucuk neler yedim duysan şaşırırsın🤣 bizimki çok inat bi bebek doktora sürekli arkasını döndü diğer doktorumuz gördü bize de gösterdi 🤣
Kadriyecucuk Deletedmom399 7 kez renkli ultrasonda göstermeyen duymuştum zaten öyle bi durumda sanırım direk kız diye düşünürüm sizinki çok ta nazlıymış 😂
Deletedmom399 Kadriyecucuk Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun🤲🏻 Nazlı kızımı şimdiden çok özledim 🤗
Hilal9 Kadriyecucuk canım bize o haftalarda erkek dedi. 16. Haftadayız kız dedi şimdide biz de şaşırdık 🙈 şu an da hala net olduğuna inanmıyorum vallahi
Kadriyecucuk Hilal9 o zaman tamamen doktorun konusmasına ümit baglicam yüksek ihtimal der ise oda zor tabi bu hafta anlasılan🤔