Urays minikos çapa medilife fahriye sezer . Müthiş tatlı,ilgili bayan . Muayene 100 ₺ Sezaryan 2500-600 ₺ Normal 2.200 ₺
MaviliMaviliMorCicek Zeyzeyka mrb bende Özgür hanıma gidiyorum şuana kadar memnunum konuşkan Sevecen bir bayan
Zeyzeyka MaviliMaviliMorCicek öyle mi daha gitmedim ben ama doğumu nasip olursa özgür hanıma yapmak istiyorum pandemi olduğu için gitmedim kontrollere 20. Haftamdan sonra başlarım diye düşünüyorum özgür hanıma
sinber minikos gop Medicalpark Emrah beye gidiyorum memnunum gop Kadın sağlığında Fehmi idi galiba ondan da memnun olanlar var
Busra19 busraburcak ben çok seviyorum çok iyi bir doktor kendim hemşireyim bir sağlıkçı olarak bana güven veren ilk doktordu
busraburcak Busra19 yaa bende anestezi teknikeriyim 😂 bende çok memnunum çok iyi bir doktor en güzel yanı kesinlikle normal doğum yanlısı olması
Ulkusey Meralvedatazer bağcılardaki değil, orası hem pandemi hem gereksiz pahalı. Bu esenlerdeki hastanesi. Esenler Medipol Üniv Hastanesi olarak geçiyor adı-0212 4401000 telefon numarası olan ☺️
Jale1 nihanshoes bendecfagri beye gidiyorum ama normal dogum yaptirmiyo benide şafak hastanesine yönlendirdi ama o hastane hakkında hiç ıyi yorumlar yok
nihanshoes Jale1 bende biraz şüpheliyim aslında çok memnun olanı da okudum, hiç olmayanı da. Sanırım biraz beklenti ile ilgili. Sonuçta Allah izin verirse 1 gece kalıp çıkıcam diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizi de Allah kurtarsın.