Bsrbsrr minikos minikos Avrasya hastanesinde muayene ücreti 125 TL normal doğum 2250 zorunlu sezeryan 3000 TL
minikos Bsrbsrr çok teşekkür ederim sayenizde oraya başlayacağım inşaAllah , sağlıkla kucağınıza alalım 🤲🏻🌸
Bsrbsrr Gzmsydr çok ters bir doktor gerçekten ben Avrasya hastanesinde ilk atilla okura gittim tavrını ve üslubunu hiç beğenmedim, bana göre tecrübeli diye adı duyuldu diye herkes ona gidiyor. çok artist ve dışarda bir başka hamile Bayan soru sorduğunda bile azarlıyor ben değiştirdim bana göre değil diye herkesin kendi tercihi sonuçta hamile ve hassasız Fatma Bozkurt çok daha ılımlı ve kibar olması gerektiği gibi
Bsrbsrr minikos Fatma hanım normal doğum için ısrarcı bende bugün 33 haftalık oldum bebeğim biraz kilolu 35. Haftada bakacağız daha detaylı dedi 3 hafta önden gidiyor dedi bakalım inşallah normal olur ☺️
minikos Bsrbsrr oyyy maşallahhhh tosuncuğa 😍 canım nasıl beslendin biraz bilgi verir misin bizde sağlıklı beslenelim😍
Bsrbsrr minikos açıkcası çok da iyi beslenemiyorum 1 aydır evden çalışıyorum koronadan dolayı. ondan öncesi şantiyede çalıştığım için şantiye yemekleri malum pek hoş olmuyordu. Şimdi evdeyim şimdi de yemek hazırlamak zor geliyor 2 öğün sabah kahvaltı standart peynir zeytin yumurta aralarda meyve sadece akşam da yemek yapmaya çalışıyorum düzenli 3 4 öğün yiyemiyorum zaten Demir ilacı kullandığım için hala mide bulantısı oluyor çok zorlanıyorum o açıdan.
Glay123 Crescent96 mete beye gitmeyi düsünuyorum ilgilimidir? Biraz bılgı verırmısınz ebelerıyle ilgileniyor mu 😊
Crescent96 Glay123 Ben çok çok memnundumm Mete beyden ve şidde tavsiye ederim. Çok sempatik, ilgilidir. Siz soruları sormadan kendisi anlatır herşeyi en ince ayrıntısına kadar ultrasonda gösterir ben hastane dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım yoksa kendisinde doğum yapmayı çok isterdim . 😇
Sdayvs Bayrampaşa baypark, doktorum yeliz gümüş (yar doç) , normal dogum yanlısı, 100 tl muayene, 2000 normal 2750 sezeryan, cok tatlı bir doktor
Zeyzeyka purplemoon merhablar bende özgür hanıma gitmeyi düşünüyorum araştırdığım kadarıyla doğal doğumu destekliyor dikişsiz suni sancısız, bende böyle bi doğum istiyorum tabi bebeğim böyle gelmeyi tercih ederse, ayşe hanım nasıl biri memnun musunuz
purplemoon Zeyzeyka guleryuzlu rahatlatıcı. Bir doktor. Ben memnunum kendisi de doğal doğumdan yana . İsterseniz ikisinede görünüp karar verebilirsiniz özgür hanımla ilgili bilgim yok çünkü.
MaviliMaviliMorCicek Zeyzeyka mrb bende Özgür hanıma gidiyorum şuana kadar memnunum konuşkan Sevecen bir bayan