Tugba_58 minikos ben bayan olanada gittim eşim istemiyodu erkek ama atilla okura gidiyorum şimdi daha iyi anlatıyo gösteriyo neyin ne olduğunu diğeri hiç ayrıntı vermiyodu
Ulkusey minikos medipol esenler- tuğba kılık. Hastane pandemi hastanesi de değil. Tuğba hanım çok ama çok iyi, ilgili. Fiyatları da çok uygun. Tüm samimiyetimle söylüyorum doktor için hastaneye gidiyorum, çok güven veriyor, sabırlı ve sakin.
Meralvedatazer Cerenavc bende bayrampaşada oturuyorum hangi doktordan memnunsun canım acaba bide pandemi hastanesi olmuş mu orası da
Ulkusey Meralvedatazer 90 lira sgklı muayenesi. Doğum da normal 1400 sezaryen 2000 idi sanırım :) ama kan tahlili idrar tahlili veriyorsunuz 40 lira tutuyor. Nst 20 lira falan.
Busra19 minikos doktoruna göre değişiyor diye biliyorum benim doktorum 150 lira muayene ücreti normal Doğum 4000 seZeryan 4500 isteğe bağlı seZeryan 5500
Cerenavc Yildizsevgi muayene 85 doğum sezeryan 2900 normal de 2600 mü ne olması lazım 2400 de olabilir
Nslhnakn Cerenavc bende şişli kolan özge hanıma gidiyorum kaç katı altındaymış sizin😃 bizim muayene ücreti 215 tl🤦🏻♀️ Normal doğum 8.500 sezeryan 9.500
Ulkusey Mkylz fiyatları nasıl? Doğum, muayene vs. Pandemi oldu mu? Açıkçası doğuma kendisinin gelmesi çok ama çok iyi.
Mkylz Ulkusey fiyatlar nprmal 2500mü 2200 mü neydi tam Hatırlamıyorum kusura bakmayın, pandemi oldu evet maalesef, hoca da zaten acil değilse gelme önce ara diyor telden. Her şeyi kendisi yapıyor ilgili bir doktor
Bsrbsrr minikos Fatma hanım normal doğum için ısrarcı bende bugün 33 haftalık oldum bebeğim biraz kilolu 35. Haftada bakacağız daha detaylı dedi 3 hafta önden gidiyor dedi bakalım inşallah normal olur ☺️