Gzmsydr evet detaylı da yapıyor, bem detaylımı da onda yaptırdım.
Terslemesi vs ciddi bi şekilde değil ya sadece kiloya çok takıntılı çok kızıyor çok alınca ama sonrasında ben sizin sağlığınız için söylüyorum yoksa banane ben senin sonraki yaşayacagın skıntılarını bildiğim için kızıyorum diyor. Biraz aykırı serbest bir kişilik, şahsına münhasır denilebilir. Motorcu ve asi 😂 belki ondsn öyle geliyor da olabilir ama adamın mizacı çok çok iyi bana göre.. Ben 4 doktordan sonra karar kıldım atilla hocada. Diğer 3ü kadındı ve beni bebeğimi almaya zorladılar acımasız acımasız konuştular bikaç sorun yzünden. Atilla hocaya hiç bişey söylemeden gittim test sonuçlarımı vs. Adam bana o kadar sakin o kadar anlayışlı bir dille anlattı ki. Resmen kendisi de bizimle birlikte üzüldü, yspılması gerekenleri söyledi, her gidişimde en az 15 20 dk detaylı ultrason gibi inceledi.. Asla başından savmadı. Hala da (33 haftalığım) aynı titizlikle inceler bebeğimi asla aceleye getirmez. sen sormadan herşeyi anlatır soru işareti bırakmaz. 28. Haftada hastanelik olmuştum ağrıdan, gecenin bir yarısı koşup geldi hastanede nöbetçi doktor olmasına rağmen, hastasını başka doktora emanet etmeyen kendi takip eden biri. Uzun oldu hakkını helal et.