perihankrkya benim de 6 Ağustos görünüyor kız bekliyoruz. Ben de normal düşünüyorum sezaryen den aşırı korkuyorum. İlkinde sıkıntı yok da ikincisi sezaryen olursa aynı yerin tekrar kesilme düşüncesi içerinin tekrar yırtılma acılma fikri cok fena geliyor. Bir kaç detay daha var çocuğa psikolojik etkileri , bağışıklığa etkileri okudukça daha da yaklaştım normale.
Sonrasından çekiniyordum ben ilişkiyi etkileme durumlarından hatta ilk sezaryeni istememin sebebiydi araştırdım en kötü ihtimalle 2 dikişle halledilebilir bir şey için çocuğumun bağışıklığını riske atamayacağıma karar verdim. Bir ateşlenme bir grip durumunda onun sancısını düşününce daha erken iyileşme fikri baskın geldi Ki benim bir arkadaşım normal yaptı Dr undan rica etmiş 2. Doğumundan sonra daraltma ile birlikte doğum olmuş. Bir kaç ay sonra hocam ben size dikin dedim siz beni tekrar kız etmişsiniz diye esprisini yapmıştı cok memnun 10 kez olsa 10 kez normal yaparım eskisinden bile iyi diyor ve öyle hızlı kilo verdi ki 25 kg almıştı maşallah dedim cesaretlendm.
Yanlış anlaşılmasın sezaryen e pis kaka demiyorum mecbur kalırsak hepimizin en güvenli çıkış kapısı sezryen ama Allah bana ana olmak için bir mucize vermiş doğal sistemimde olan bir şeyi kullanmak varken bıçak altına yatmayı tercih etmem sanırım.