zehraannesi her bebeğin gelişimi farklıdır muhakkak ama aklima çok takıldi 6 kişiye sordum kilo bebeği benim bebegimkinden en az 250 300 gram fazla sizin bebeğimiz kaç gram acaba 😣😥
Ozlemkurttt zehraannesi kuzum 26 da 1039 gramdık doktaırun bi sıkıntı görmediyse takılma her bebek aynı olmaz 😍
Psk zehraannesi + bu ölçümler yapılırken artı eksi 300 olarak yapılıyor bunu es geçmemek lazım yani net kilosu değil
zehraannesi benim 600 gram dedi 😥bütün arkadaşlarımın 900 ve üstü 😥 nebiliyim aklima takıldı uzuldum biraz güzel dedi doktorum ama anne yüreği herald e 😥
Zagrozunannesi zehraannesi bebegın kılo aldıracak seyler ye canım üzülme fazla genetık de olabılır mınyondur belkı🤗 kasar yoğurt sut cevız fındık badem pekmez ye ki bebegın kılo alsın
zehraannesi Sebla55 Zagrozunannesi beslenmem güzel aslında bunları da yiyorum ama nebiliyim hayırlısı allahtan 😘 tesekur ederim
AyeKantar bulgur pilavı çok iyiymiş bende bilmiyordum yeni öğrendim muz kaşar yiyordum hep ama bebeğim çok kilolu değildi bulgur pilavnı denicem bakalım