Asu22 Dün test yaptım fakat misafirim geldi bakamadım direk banyo dolabına kaldirmak zorunda kaldım bugün baktığım da hayalet çizgi vardi sizce test geçerli midir 🤲🤲
Cicilibicili Asu22 testi tekrarla canım. Çünkü saat geçince bile testler geçersiz oluyo. Yaptığında görmen en sağlıklısı
tugbats Asu22 bana da aynısı oldu bende test yaptım sonuca bakamadan kapı çaldı ve markete gittim sonra saatler sonra bakmak aklıma geldi ve hayalet çizgi vardı şuan 26 haftadayız❤️
Asu22 MinnakLiva eşim almış gelmiş haberim yoktu benim de yapmak istememiştim neyse bakalım yasak bitsin :)
Cutebaby Yaa bunu ben de yapmıştım ilk başta çıkmadı çöpe atmıştım ertesi gün içime şüphe düştü çıkardım baktı ikinci çizgi vardı hamileymişim meğer 😀
Asu22 Cutebaby yaaaaa şuan nasıl umut doludu içim 🌸 içim içime sığmıyor resmen delircem acaba var mı diye 🙊
selinn35 Bende bugun yaptım hayalet cizgi var ama beyaz. Sizinde böyle mi ? Ben anlayamadım bende gebelik var mı yok mu @Asu22 https://hizliresim.com/kXGAjc
MerveNural selinn35 canim idrar kuruduktan sonra o serit her zaman cikiyor o seridin pembemsi olmasi gerej yani test negatif
nurseliny selinn35 eğer üstünden zaman geçmeden çıktıysa var gibi düşündürdü bana ama, birde çizgi beyaz değil bence 🙈😁
selinn35 MerveNural benim kurumadan önce cıktı ama canım. Ama zaten adete 4 gün var erken yapmısımdır belkide
Asu22 MerveNural o kadar çok test yaptım ki kuruduktan sonra da baktım bugüne kadar hiç görmedim ondan çok şaşkınım
nurseliny selinn35 hemen çıktıysa, ordaki sarılıktan dolayı kahvemsi görünmüş çizgş bence var gibş , tekrarladınızmı testi
DmlT Adetime neredeyse 6 gün varken test yapmıştım, ilk etapta cıkmadı, 3 saat sonra çöpe atıcakken bi bakayım hayalet çizgi. O gün öyle geçirdim ertesi gün kan vermeye gittim. 13 cıkmıştı beta hcg. Şimdi 36 haftalık gebeyim :)