Simgesydn çok haklısınız çok doğru ama hastaneden kaptık hiç bir yere gitmiyoruz çıkmıyoruz da zaten bende çok merak ediyorum bebeğimi çok istiyorum 5 aylık ve halla cinsiyetini bilmiyorum gidemiyorum korkuyorum evet bebegimin sağlığı da önemli ama evde 2 yaşında oğlum var onu da düşünmem lazım bizim testimiz pozitif çıkınca o sıra evdeydik test sonucunu bekliyorduk. Sonuç çıktıktan sonra ambulans geldi oğlumla beni alıp götürdüler oğlumun o anki korkusu gözlerinden belliydi hastaneden çok korkan bi çocuk hastaneyi gördüğü gibi ağlamaya başladı hamileyim yanımda kimse yok oğlum kucağımda o ağlıyor ben ağlıyordum küçücük çocuğun ağzından burnundan kültür aldılar kollarından kan aldılar ben o günkü oğlumun anlamalarını bağırıp cagirmalarini unutamam benden aldıklarını bulaşmasın diye belki yoktur dediler oğlumu Başka odaya aldılar ama anneee bittiii bittiii diye haykırışı banaa yeter ben korkuyorum tekrardan aynı şeyleri yasiyacagiz diye o yüzden. Gitme taraftarı değilim durumum iyi bi ağrım bi sizim kanamam vs olursa zaten mutlaka giderim rabbim tez zamanda yardımcımız olsun bu illet bian önce biter insallah